Θύελλα με το βίντεο της Κάτιας Ζυγούλη - Τράβηξε τον ατελείωτο χορό του Σάκη Ρουβά και των παιδιών

Απίστευτες στιγμές μέσα στην κουζίνα τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θύελλα με το βίντεο της Κάτιας Ζυγούλη - Τράβηξε τον ατελείωτο χορό του Σάκη Ρουβά και των παιδιών

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς έχουν "χτίσει" μια πολύ όμορφη οικογένεια με τα τέσσερα παιδιά τους και τώρα ειδικά στην καραντίνα περνάνε πάρα πολύ χρόνο μαζί. Σήμερα το πρωί μάλιστα, το έριξαν στο χορό και το βίντεο σήκωσε θύελλα από τα μηνύματα που δέχτηκε το ζευγάρι.

Συγκεκριμένα, αρχικά το χορό άρχισαν οι δυο κόρες του ζευγαριού μαζί με μια φίλη τους. Ενώ, στην συνέχεια έκανε και την εμφάνιση του και ο ταλαντούχος τραγουδιστής, ο οποίο μας έδειξε τις ικανότητες του.

Η υπερήφανη μαμά, Κάτια Ζυγούλη τραβούσε το βίντεο και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη. Βέβαια, όλα τα βλέμματα έπεσαν και στην μεγάλη κόρη τους, η οποία έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα, μιας και έχει μπει στην εφηβεία πλέον.

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς τέσσερα παιδιά

Δείτε βίντεο από την κουζίνα όπου τράβηξε το βίντεο του χορού του Σάκη Ρουβά με τα παιδιά, η Κάτια Ζυγούλη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κάτια Ζυγούλη ανέβασε ένα βίντεο πραγματικό ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της με τον Σάκη Ρουβά. Στο βίντεο αυτό φαίνεται η τραπεζαρία η οποία είναι όλη ξύλινη και τεράστια.

Το αγαπημένο ζευγάρι μένει πλέον στο σπίτι καθώς από σήμερα έχει επιβληθεί lockdown σε όλη τη χώρα και έτσι οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν μία δραστηριότητα μαζί με τα παιδιά τους προκειμένου αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο που έχουν.

Αυτό είναι το βίντεο ντοκουμέντο από το σπίτι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Έτσι κάθισαν όλοι μαζί στην κουζίνα και ζωγράφισαν πάνω στην τραπεζαρία. Η Κάτια Ζυγούλη που είναι πολύ ενεργή στα social media μοιράστηκε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους. Δείτε εδώ πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη!