Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother: Θα "παγώσουν" οι παίκτες με την κίνηση του Μεγάλου Αδελφού - Τι θα εξαφανίσει από το σπίτι;

Χαμός στο σημερινό 25/11 επεισόδιο

Big Brother: Θα
News 25.11.2020 15:55
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ένας πανικός θα επικρατήσει στο σπίτι του Big Brother, όταν οι παίκτες παρατηρήσουν μια κίνηση που θα κάνει ο Μεγάλος Αδελφός, όταν εξαφανίσει το πιο σημαντικό πράγμα της καθημερινότητας τους.

Η εβδομαδιαία δοκιμασία φτάνει στο τέλος της και η συμπεριφορά κάποιον παικτών έκανε έξαλλο τον Μεγάλο Αδελφό με αποτέλεσμα να επιβάλει ποινή. Συγκεκριμένα θα δούμε πως έβαλε λουκέτο στα ψυγεία, ενώ η αποθήκη των τροφίμων θα αδειάσει.

Η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς από την άλλη, έρχονται ξανά σε σύγκρουση και εκείνη μοιράζεται τον προβληματισμό της με τον Θέμη. Δείτε ωστόσο την τραγική ιστορία της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη.

Big Brother Highlights: To "άδειασμα" του Θέμη κατά της Σοφίας και ο άγριος τσακωμός

Στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother οι εντάσεις δεν είχαν σταματημό με τον Θέμη Κανέλλο να ξεσπά κατά της Σοφίας Δανέζη και να την κατηγορεί αλλά την Σοφία να συμμετέχει και σε άλλους τσακωμούς του σπιτιού.

Big Brother: Ο Θέμης ξεσπά κατά της Σοφίας - «Το κάνει για να μην χαλάσει την εικόνα της»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother οι εντάσεις δεν έχουν σταματημό με τον Θέμη Κανέλλο να ξεσπά κατά της Σοφίας Δανέζη και να την κατηγορεί πως όλα τα κάνει για να μην χαλάσει την εικόνα της.

Ειδικότερα, μια μεγάλη παρεξήγηση είχε δημιουργηθεί μεταξύ του Θέμη και της Σοφίας για τα στρατιωτικά ρούχα.

Ο Θέμης έδειξε την δυσαρέσκεια του για την στρατιωτική στολή που απαιτείται να φορούν οι παίκτες τρεις μέρες με την Σοφία να του επιτίθεται.

Παρόλα αυτά, η παίκτρια προσέγγισε τον Θέμη και του ζήτησε συγγνώμη για την απότομη συμπεριφορά της προσπαθώντας έτσι να φτιάξει την ατμόσφαιρα μεταξύ τους. Στο μεταξύ, σάλος έχει δημιουργηθεί με το ακατάλληλο πλάνο του Θέμη.

Ο Θέμης όμως είπε στο δωμάτιο επικοινωνίας πως είναι καλοδεχούμενη η συγγνώμη της αλλά φαίνεται πως όλα αυτά είναι υποκριτικά. Επιπλέον, την κατηγόρησε λέγοντας πως έκανε απλά και μόνο για να φτιάξει την εικόνα της καθώς φαίνεται πως όσοι τα βάζουν με τον Θέμη αποχωρούν τελικά από το σπίτι.

Big Brother: Άγριος καυγάς μεταξύ Γρηγόρη - Σοφίας: «Συνεχώς φάσκεις και αντιφάσκεις!»

Το σημερινό επεισόδιο του Big Brother μόλις ξεκίνησαν και ήδη ξέσπασαν οι πρώτες εντάσεις. Η Σοφία ήταν η παίκτρια που κέρδισε την ασυλία και είχε το πάνω χέρια στο σπίτι του Big Brother. Ο Γρηγόρης όμως σε μια συζήτηση μαζί της άναψαν τα αίματα για ακόμη μια φορά λόγω της ασυννενοησίας μεταξύ τους.

Ο Γρηγόρης με την Σοφία είχαν διαφωνία μεταξύ τους για το ποιος θα πάρει ρεπό αλλά και την επιλογή του ταίρι τους.

Για τον λόγο αυτό η Σοφία άρχισε να ορίεται κατηγορώντας τον πως συνεχώς φάσκει και αντιφάσκει. Κάτι αντίστοιχο έγινε με τον καυγά της με τον Πυργίδη.

Ο Γρηγόρης ασφαλώς εκνευρίστηκε με τους χαρακτηρισμούς της και προχώρησε σε ασεβή σχόλια προς το πρόσωπο της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother: Μετανιωμένη η Ραΐσα μετά τον σάλο που έγινε για το πάρτι - «Ζητώ συγγνώμη»

Ο Χρήστος Μακρίδης «αδειάζει» ξανά την Άννα Μαρία - «Έχει τη στρατηγική του "χτυπημένου"»

Share