Φαντασμαγορικός ο στολισμός Λασκαράκη - Σουλτάτου: Κατακόκκινο έγινε το σπίτι τους

Θα μείνετε άφωνοι με το σκηνικό στο σαλόνι τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαντασμαγορικός ο στολισμός Λασκαράκη - Σουλτάτου: Κατακόκκινο έγινε το σπίτι τους

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι από τα ζευγάρια της showbiz που στόλισαν το σπίτι τους και μπήκαν στο κλίμα των Χριστουγέννων. Μάλιστα, από τα φωτάκια που έβαλαν το σαλόνι τους όταν κλείνουν τα φώτα γίνεται κατακόκκινο.

Μπορεί να βρισκόμαστε σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού - δείτε τα χθεσινά κρούσματα "φωτιά" - ωστόσο αρκετός κόσμος για να δώσει έναν τόνο χαράς και αισιοδοξίας έχει στολίσει το δέντρο στο σπίτι του.

Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος όμως μπορούμε να πούμε πως έχουν από τους πιο φαντασμαγορικούς στολισμούς και η παρακάτω φωτογραφία που δημοσίευσε η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το αποδεικνύει.

Εκτός του ότι το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους είναι τεράστιο, τα φωτάκια το κάνουν ακόμη πιο τέλειο!

Φωτογραφία από τον κατακόκκινο στολισμό στο σπίτι Λασκαράκη - Σουλτάτου

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος στολισμός σπιτιού

Να σημειώσουμε εκτός από το σπίτι του μένει με το Σουλτάτο, είδαμε και το σπίτι που έμενε με τους γονείς της.

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Άναψαν φωτιά στο τζάκι - Η εικόνα από το σπίτι είναι καταπληκτική

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος απολαμβάνουν όσο μπορούν πιο όμορφα το lockdown στο σπίτι τους και θέλησε να μπουν στο κλίμα των Χριστουγέννων, ανάβοντας την φωτιά στο τζάκι που έχουν στο σαλόνι τους. Μάλιστα, η φωτογραφία είναι εντυπωσιακή, αφού η διακόσμηση του είναι τέλεια.

Το ζευγάρι μετά από ένα απίστευτο καλοκαίρι που πέρασε στην Κρήτη, βρίσκεται στο σπίτι του στην Αθήνα και στα social media, μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα του. Όπως όταν στόλισαν το δέντρο τους για τις εορτές το οποίο είναι πολύ ψηλό.

Έχοντας πιάσει για τα καλά ωστόσο το κρύο, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, αποφάσισαν να ανάψουν το τζάκι τους που κοσμεί το εντυπωσιακό σαλόνι τους. Το ζευγάρι έχει ένα από τα όμορφα και εντυπωσιακά σπίτι της ελληνικής showbiz και όχι άδικα. Μάλιστα, το αποδεικνύει και η παρακάτω φωτογραφία που αναρτήθηκε στο προφίλ στο Instagram της ηθοποιού.

Βάσω Λασκαράκη  Λευτέρης Σουλτάτος σαλόνι σπιτιού τζάκι