Big Brother: Χωρίς σταματημό η επίθεση στη Σοφία: «Αφού λες ότι θες να φύγεις γιατί δεν το κάνεις;»

Απίστευτος καυγάς!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother: Χωρίς σταματημό η επίθεση στη Σοφία: «Αφού λες ότι θες να φύγεις γιατί δεν το κάνεις;»

Ένας αδιανόητος καυγάς ξέσπασε μεταξύ της Σοφίας, του Ζακ και του Γρηγόρη στο αποψινό επεισόδιο του Big Brother με αποτέλεσμα να πάρει η μπάλα και άλλα άτομα του σπιτιού.

Αρχικά, ο Ζακ έκανε ένα χιουμοριστικό σχόλιο στη Σοφία αναφορικά με το πόσες φορές έχει πει η ίδια ότι θέλει να αποχωρήσει αλλά εν τέλη το μετανιώνει και δεν το κάνει.

Σε αυτό φυσικά συμφώνησε και ο Γρηγόρης με την Σοφία να γίνεται έξαλλη με όσα ακούγονται. Η παίκτρια άρχισε να ξεσπά σε φωνές και ουρλιαχτά με τον Ζακ να προσπαθεί να φτιάξει την ατμόσφαιρα.

Το κερασάκι στη τούρτα ήταν η παρέμβαση του Θέμη ο οποίος ενώ προσπάθησε να υποστηρίξει τα αγοριά, τελικά ήταν αυτός που στο τέλος εκνευρίστηκε πιο πολύ από όλους.

Είναι αλήθεια πως τον Θέμη τον βλέπουμε πρώτη φορά να είναι τόσο θυμωμένος, πόσο μάλλον με την Σοφία που έχουν καλές σχέσεις. Ο καυγάς πήρε τεράστια τροπή και συνέχεια με την Σοφία και τον Θέμη να μένουν αδιάλλακτοι και πιστοί στα λεγόμενα τους.

Η Σοφία κατέληξε να δακρύζει στο δωμάτιο επικοινωνίας και να δηλώνει έκπληκτη για την επίθεση που δέχθηκε από τον Θέμη. Δείτε εδώ τα highlights του προηγούμενου επεισοδίου!

Big Brother: Αυτή ήταν η δοκιμασία βέτο

Η δοκιμασία βέτο του σημερινού επεισοδίου του Big Brother ήταν αρκετά απαιτητική και δημιούργησε εντάσεις στο σπίτι.

Ο Μεγάλος Αδερφός ανακοίνωσε στους παίκτες ότι για την αποψινή δοκιμασία πρέπει να χωριστούν σε τρεις ισάριθμες ομάδες και να τοποθετήσουν όσο πιο γρήγορα μπορούν τις κάλτσες που βρίσκονται στο κήπο του σπιτιού.

Το δύσκολο της δοκιμασίας βέβαια ήταν ότι η τοποθέτηση τους έπρεπε να γίνει με απόλυτη ακρίβεια αναφορικά με το χρώμα και τη θέση. Η ομάδα που θα ολοκλήρωνε πιο γρήγορα τη δοκιμασία, χτύπαγε το καμπανάκι.