Big Brother: «Βόμβα» οι αποψινοί καλεσμένοι του live

Ποιους θα δούμε στο πλατό;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother: «Βόμβα» οι αποψινοί καλεσμένοι του live

Απόψε στις 21:00 συντονιζόμαστε στο ΣΚΑΙ για το μεγάλο live του Big Brother από το οποίο θα αποχωρήσει ακόμα ένας παίκτης. Ποιοι όμως είναι οι καλεσμένοι που θα δούμε στο αποψινό πλατό;

O πρώτος που θα κάνει την εμφάνιση του είναι ο Νίκος Γεωργίαδης, ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ! Νίκος Γεωργιάδης, τον οποίο καλωσορίζει ο Χάρης Βαρθακούρης για πρώτη φορά στο πλατό.

Το δεύτερο πρόσωπο που θα σχολιάζει τα όσα έγιναν αυτήν την εβδομάδα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού είναι η Νάταλι Κάκκαβα, η οποία έχει ξανά εμφανιστεί στο πλατό. Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!

Για την αποψινή συμμετοχή και εμφάνιση της έγραψε στο instagram: «Και αύριο θα είμαστε μαζί στο live να σχολιάσουμε την εβδομάδα που μας πέρασε. Και εννοείται πως θα πούμε μόνο αλήθειες».

Αναβρασμός στο σπίτι του Big Brother - Οι καυγάδες και οι στρατηγικές

Κανονικός αναβρασμός πρόκειται να επικρατήσει και απόψε στο σπίτι του Big Brother, καθώς στο live θα δούμε μερικά στιγμιότυπα που έλαβαν χώρα λίγες ώρες πριν. Οι καυγάδες θα γίνουν όλο και πιο έντονοι ενώ θα αποκαλυφθούν οι στρατηγικές όλων.

Άννα Μαρία, Δημήτρης Πυργίδης και Ραμόνα βρίσκονται ένα βήμα πριν από την έξοδο από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Οι σχέσεις δοκιμάζονται, οι στρατηγικές αναπτύσσονται και οι παρέες αλλάζουν.

Η Σοφία και ο Θέμης συζητούν ζωντανά με το πλατό και τον Ανδρέα Μικρούτσικο την κρίση στη μεταξύ τους σχέση.

Ποιος θα αποχωρήσει; Δείτε το τρέιλερ του αποψινού live Big Brother! Δείτε εδώ ποιος παίκτης θα αποχωρήσει απόψε.

Big Brother: Ο Παναγιώτης Βαρουξής έκρινε άσχημα τον αδερφό του - «Ήταν μεγάλο λάθος του Χρήστου που..»

Ο Παναγιώτης Βαρουξής το πρωί της Παρασκευής μίλησε στην εκπομπή Love It και δεν δίστασε να κρίνει τις πράξεις του αδερφού του, Χρήστου, αναφορικά με το Big Brother.

Αρχικά, αναφέρθηκε στη Σοφία και στη απόφαση της να σώσει τον Χρήστο: «Η Σοφία σκέφτηκε έξυπνα για να βγάλει τη Ραμόνα. Έσωσε τον Χρήστο και άφησε την Άννα Μαρία και τον Πυργίδη που είναι δυνατοί για να βγάλουν τη Ραμόνα».

«Δεν τον θεωρεί τόσο δυνατό παίκτη» δήλωσε για τη Σοφία. Παρεμπιπτόντως, δείτε εδώ τι αλλαγή έκανε ο Παναγιώτης μετά την αποχώρηση του από το παιχνίδι.

Αναφορικά με τον Ζακ δήλωσε: «Ο Ζακ έχει αλλάξει πλέον. Βλέπω την άποψή του και ότι θα έρθει σε αντιπαράθεση» ενώ για την Άννα Μαρία είπε: «Δεν καταλαβαίνουν αυτή η γυναίκα τι έχει περάσει»

Δεν παρέλειψε φυσικά να σχολιάσει την απόφαση του Χρήστου: «Χθες ψήφισε την Άννα Μαρία που ήταν μεγάλο λάθος. Δεν μπορώ να τον δικαιολογήσω σε αυτή τη φάση. Επηρεάζεται από τη Ραμόνα και αυτός και ο Πυργίδης».

Δείτε παρακάτω τα σχετικά αποσπάσματα: