Ευχάριστα νέα για την Πάολα - Η ανακοίνωση "σεισμός" στο διαδίκτυο

Τι συμβαίνει με την τραγουδίστρια;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για την Πάολα - Η ανακοίνωση

Τα νέα που έγιναν γνωστά για την Πάολα είναι πολύ ευχάριστα και τα ανακοίνωσε η ίδια μέσα από το Instagram της με μια φωτογραφία που προκάλεσε "σεισμό" στο διαδίκτυο, από τα απανωτά μηνύματα που σίγουρα δέχτηκε.

Μπορεί η τραγουδίστρια να έχει επιλέξει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και να κάνει σπάνιες αναρτήσεις στο προφίλ της, ωστόσο όταν πραγματοποιεί κάποια προκαλούν... θύελλα οι θαυμαστές της.

Πριν από λίγες λοιπόν η Πάολα ανακοίνωσε ότι θα βρεθεί στο «Σπίτι με το Mega» και θα μας χαρίσει μια αξέχαστη βραδιά με την ίδια να ερμηνεύει όλες τις επιτυχίες της.

Σε instastory, μοιράστηκε μια φωτογραφία από τις πρόβες που έκανε, και προκάλεσε χαμό!

Όσο καιρό η Πάολα απέχει από τις πίστες, απολαμβάνει κάθε ελεύθερο λεπτό της με την κόρη της και είδαμε φωτογραφία μέσα από το απίστευτο δωμάτιο του σπιτιού της. Θα πάθετε πλάκα με την διακόσμηση.

Πάολα Σπίτι με το MEGA

Πάολα: Προκάλεσε «σεισμό» στο διαδίκτυο το βίντεο που κυκλοφόρησε με την κόρη της

Η κόρη της Πάολα, Παολίνα Ζογλοπίτη, είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και αυτή τη φορά κατάφερε να προκαλέσει σωστή «αναστάτωση» στο διαδίκτυο με το τσιφτετέλι που χόρεψε σε ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok της.

Μαμά και κόρη μοιάζουν πολύ και περνούν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους μαζί. Αυτή τη φορά, η Παολίνα αποφάσισε να μοιραστεί μέσα από τον λογαριασμό της, ένα challenge που της έχει αναθέσει ο μπαμπάς της, Φώτης Ζογλοπίτης.

Έτσι ξεκίνησε να χορεύει τσιφτετέλι με ένα ποτήρι καφέ στο κεφάλι της και προκάλεσε κανονικό πανικό στα social media αφού η εμφάνισή της είναι απλά εντυπωσιακή.

Αυτό είναι το τσιφτετέλι της κόρης της Πάολα που προκάλεσε «αναστάτωση» στο διαδίκτυο

Θύελλα αντιδράσεων βέβαια προκάλεσε και μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Πάολα. Δείτε εδώ τι ανέβασε.