Απίστευτο σκηνικό μέσα από το σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου - Έσπασαν ρεκόρ στον στολισμό

Φοβερή δημιουργία!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απίστευτο σκηνικό μέσα από το σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου - Έσπασαν ρεκόρ στον στολισμό

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα απίστευτο σκηνικό μέσα από το σπίτι της με τον Λευτέρη Σουλτάτο. Το ζευγάρι πλέον έχει σπάσει ρεκόρ με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Το αγαπημένο ζευγάρι προσπαθεί να κάνει όσο πιο γιορτινό γίνεται στο κλίμα στο σπίτι. Έτσι αφού στόλισαν ένα φαντασμαγορικό δέντρο στο σαλόνι, αποφάσισαν να φτιάξουν ένα χριστουγεννιάτικο σπίτι από μπισκότα.

Μέρες τώρα ο Λευτέρης Σουτλάτος ανεβάζει τη διαδικασία που ακολουθεί ωστόσο σήμερα η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε το ολοκληρωμένο έργο και είναι απλά μοναδικό.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι

Αδιανόητο - Τεράστιο το τζάκι Λασκαράκη & Σουλτάτου! Απίστευτες φωτογραφίες

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος έχουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια της ελληνικής showbiz. Ειδικά το τζάκι τους είναι αυτό που τραβάει την προσοχή όλων των καλεσμένων, αφού είναι τεράστιο και στο ύψος του περνάει.

Μετά την Αννίτα Μπραντ και τον Χάρη Χριστόπουλο το ζευγάρι έχει την πιο απίστευτη διακόσμηση στο σαλόνι του.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το σαλόνι και το τζάκι τους είναι απίστευτο. Όπως είδαμε είναι τεράστιο σε ύψος και όχι μόνο, αφού θέλεις... καρέκλα για να φτάσεις τα διακοσμητικά.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος τζάκι σπιτιού

Να σημειώσουμε πως, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς της φίλους μία πολύ χαρμόσυνη είδηση η οποία αφορά τον αγαπημένο της σύζυγο, Λευτέρη Σουλτάτο.

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Άναψαν φωτιά στο τζάκι - Η εικόνα από το σαλόνι είναι καταπληκτική

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος απολαμβάνουν όσο μπορούν πιο όμορφα το lockdown στο σπίτι τους και θέλησε να μπουν στο κλίμα των Χριστουγέννων, ανάβοντας την φωτιά στο τζάκι που έχουν στο σαλόνι τους. Μάλιστα, η φωτογραφία είναι εντυπωσιακή, αφού η διακόσμηση του είναι τέλεια.

Το ζευγάρι μετά από ένα απίστευτο καλοκαίρι που πέρασε στην Κρήτη, βρίσκεται στο σπίτι του στην Αθήνα και στα social media, μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα του. Όπως όταν στόλισαν το δέντρο τους για τις εορτές το οποίο είναι πολύ ψηλό.

Έχοντας πιάσει για τα καλά ωστόσο το κρύο, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, αποφάσισαν να ανάψουν το τζάκι τους που κοσμεί το εντυπωσιακό σαλόνι τους. Το ζευγάρι έχει ένα από τα όμορφα και εντυπωσιακά σπίτι της ελληνικής showbiz και όχι άδικα. Μάλιστα, το αποδεικνύει και η παρακάτω φωτογραφία που αναρτήθηκε στο προφίλ στο Instagram της ηθοποιού.

Βάσω Λασκαράκη  Λευτέρης Σουλτάτος σαλόνι σπιτιού τζάκι