Βγήκε στη δημοσιότητα νέο βίντεο της Αφροδίτης από το Big Brother - Προκάλεσε ξανά αντιδράσεις

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βγήκε στη δημοσιότητα νέο βίντεο της Αφροδίτης από το Big Brother - Προκάλεσε ξανά αντιδράσεις

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή μπορεί να παρέμεινε λίγο στο σπίτι του Big Brother, κατάφερε όμως να συζητηθεί περισσότερο από όλους και να προκαλεί θύελλα αντιδράσεων, ειδικά με το τελευταίο βίντεο που βγήκε στη δημοσίοτητα.

Η συγκεκριμένη πρώην παίκτρια φαίνεται να είναι ακομπλεξάριστη και άνετη, δεν παύει όμως να συζητιέται αρκετά και να προκαλεί συνεχώς με αυτά που δημοσιεύει τα οποία πολύ συχνά βγαίνουν εκτός ορίων, όπως και με ένα που βγήκε στη φόρα πριν μερικές μέρες.

Αυτή τη φορά, η Αφροδίτη δημοσίευσε ένα βίντεο αρκετά χιουμοριστικό στο οποίο αυτοσαρκάζεται και αυτοτρολλάρεται για ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματός της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το συγκεκριμένο βίντεο κατάφερε να γίνει viral μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

νέο βίντεο της Αφροδίτης από το Big Brother

Ανάρτηση "κόλαφος" από την Αφροδίτη για το Big Brother - "Είναι ψέματα ότι..."

Τις τελευταίες ώρες ένα ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε δήλωσε πως παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το Big Brother θα επιστρέψουν. Η Αφροδίτη με μια ανάρτηση της δήλωσε πως έχουν ειπωθεί κάποια ψέματα.

Ο τελικός του Big Brother έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 18 Δεκεμβρίου ωστόσο το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Ευτυχείτε» η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε ότι την επόμενη Παρασκευή θα επιστρέψουν στο σπίτι του «Big Brother» τέσσερις από τους παίκτες που έχουμε δει να αποχωρούν. Ο λόγος για την Αφροδίτη, την Ραΐσα, την Ράνια και τον Χρήστο Μακρίδη.

Την είδηση αυτή διέψευσε η ίδια η Αφροδίτη με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Μεγάλη ανατροπή με τους 4 υποψηφίους προς αποχώρηση

αφροδιτη big brother

Big Brother: Η Αφροδίτη τα "χώνει" στον Πυργίδη - «Ήταν αγαπητός! Ξαφνικά όμως...»

Στην εκπομπή "Love it" μίλησε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή για τα όσα συμβαίνουν στο σπίτι του Big Brother. Μεταξύ άλλων μίλησε για τον Θέμη Κανέλλο, ενώ τα "έχωσε" στον Δημήτρη Πυργίδη.

«Εγώ συμφωνώ στο ότι είναι μια αδύναμη στιγμή, γιατί όλοι φτάνουμε στα άκρα μας κάποια στιγμή. Δεν δικαιολογώ τη συμπεριφορά του και ούτε μπορώ να πω αν έχει δίκιο ή άδικο. Νομίζω ότι απλά δεν θα έπρεπε να κρίνεται τόσο πολύ ένα παιδί που είναι 18 χρονών.

Μπορεί να έχει τρομερή πίεση για τους χ, ψ, λόγους που μπορεί να μην ξέρουμε», δήλωσε για τη συμπεριφορά του Θέμη που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο σπίτι του Big Brother και έχει εξοργίσει κάποιους από τους συγκατοίκους του», είπε αρχικά.

Όσο για τον Δημήτρη Πυργίδης - Ο οποίος είναι ένας από τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση -, σχολίασε: «Εννοείται ότι έχω πει πράγματα τα οποία με έκαναν να πέσω από τα σύννεφα, όπως η συμπεριφορά του Μπένζι. Ήταν αγαπητός.Ξαφνικά όλο αυτό το χαλάει τελείως».