Big Brother τελικός: Αυτός είναι ο δεύτερος παίκτης που αποχώρησε - Βγήκε η τελική 3άδα

Ο λόγος για...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother τελικός: Αυτός είναι ο δεύτερος παίκτης που αποχώρησε - Βγήκε η τελική 3άδα

Μετά την πρώτη αποχώρηση του Γρηγόρη Τσεκούρα στον τελικό του Big Brother, ακόμη ένας παίκτης δεν θα βρίσκεται στην διεκδίκηση του μεγάλου επάθλου των 100.000 ευρώ.

Λίγο πριν το πέρας της δεύτερη ώρας, λοιπόν, ο παρουσιαστής ο Χάρης Βαρθακούρης επανήλθε στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού προκειμένου να ανακοινώσει στους φιναλίστ το όνομα του παίκτη που δεν θα συνεχίσει προς το μεγάλο έπαθλο.

Ο λόγος για τον Ζακ Ιωαννίδη, τον οποίο είχε κατακεραυνώσει η Άννα Μαρία λέγοντας τον "ψεύτικο".

Big Brother: Συγκινήθηκαν οι παίκτες με το τέλος του παιχνιδιού - Οι τρυφερές εξομολογήσεις τους

Μια μέρα πριν από τον μεγάλο τελικό οι 5 φιναλίστ έδειξαν φανερά την συγκίνηση τους. Μάλιστα, δεν δίστασαν να προχωρήσουν και σε κάποιες τρυφερές εξομολογήσεις.

Οι 5 φιναλίστ, Ζακ, Άννα Μαρία, Σοφία, Γρηγόρης και Δημήτρης σε μια μέρα θα αποχαιρετήσουν το σπίτι και θα επιστρέψουν πίσω στην καθημερινότητα και τη ρουτίνα τους.

Όπως είναι αναμενόμενο, και οι πέντε έχουν δεθεί πολύ συναισθηματικά με τον μικρόκοσμο τους και τώρα συνειδητοποιοπούν ότι βρίσκονται στο Big Brother.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι μίλησαν με πολύ συγκινητικά λόγια για την εμπειρία τους όλους αυτούς τους μήνες στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, με μερικούς από αυτούς μάλιστα να δακρύζουν. Δείτε εδώ τις προβλέψεις της Ραμόνας για τον μεγάλο νικητή!

Big Brother: Έβαλε τα κλάματα ο Πυργίδης - Τι συνέβη

Στο αποψινό επεισόδιο του Big Brother ο Δημήτρης Πυργίδης απέδειξε για ακόμη μια φορά πόσο ευαίσθητος είναι, αφού ο ίδιος ξέσπασε σε κλάματα στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Σε μια συζήτηση που είχαν με την Άννα Μαρία η οποία του εκμυστηρεύτηκε πόσο της λείπει ο Χρήστος Βαρουξής, ο Πυργίδης θυμήθηκε τι στιγμές που έχει περάσει μαζί του.

Έτσι, όταν τον φώναζε ο Μεγάλος Αδερφός στο δωμάτιο επικοινωνίας, ο Δημήτρης του αποκάλυψε ότι η φιλία τους έχει γερά θεμέλια, εκμυστηρεύοντας του μάλιστα ορισμένα λόγια που είχε πει ο Βαρουξής σε αυτόν.

Αμέσως μετά όμως πήγε στην Άννα Μαρία, που μάθαμε την ηλικία και καταγωγή της, και η διάθεση του έφτιαξε!