Συγκινημένη η Φαίη Σκορδά - Το τρυφερό δώρο που δέχτηκε στο σπίτι της

Η ανάρτηση της στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκινημένη η Φαίη Σκορδά - Το τρυφερό δώρο που δέχτηκε στο σπίτι της

Ένα πολύ τρυφερό δώρο δέχτηκε στο σπίτι της χθες, η Φαίη Σκορδά και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο προφίλ της στο Instagram. Η παρουσιάστρια του Πρωινού, ήταν πολύ συγκινημένη μάλιστα, από την κίνηση αυτή.

Πρόκειται για μια ζωγραφιά με ένα πλοίο, που είχε τον τίτλο «Το καράβι της Ελπίδας». Η υπογραφή του ωστόσο, δεν ήταν από κάποιο καλλιτέχνη, αλλά παιδιού από τον φιλανθρωπικό οργανισμό πραγματοποίησης ευχών "Make a wish" (Κάνε μια ευχή Ελλάδος), στον οποίο είναι πρέσβειρα.

«Το ωραιότερο δώρο. Σ’ ευχαριστώ Χρήστο μου», έγραψε ως λεζάντα στη φωτογραφία της η Φαίη Σκορδά, καθώς τέτοιου είδους δώρα είναι μεγάλης συναισθηματικής αξίας.

Αυτό είναι το δώρο που δέχτηκε η Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά δώρο Χαμόγελο του παιδιού

Να σημειώσουμε πως, στο παρελθόν έχουν διατελέσει πρέσβεις του Οργανισμού οι κκ. Βίκυ Καγιά, Αντώνης Ρέμος και Στέλιος Παρλιάρος οι οποίοι με περίσσεια αγάπη στάθηκαν στο πλευρό των παιδιών και του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) κατ’αρχάς εκπληρώνοντας Ευχές παιδιών και, στη συνέχεια, συντονίζοντας ενέργειες για τη διάδοση του έργου.

Να σημειώσουμε πως λίγες ημέρες νωρίτερα, η Φαίη Σκορδά είχε ένα απίστευτο ατύχημα στον αέρα του Πρωινού. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μάλιστα, λαχτάρησε.

Ποια ωστόσο είναι τα σχέδια της Φαίης Σκορδά για τις γιορτές; Θα τις περάσει με τον Ηλιόπουλο;

Γιορτινή διάθεση στο πλατό της Φαίης Σκορδά, με εκείνη να βάζει τα καλά της και να υποδέχεται με θετική ενέργεια τα φετινά Χριστούγεννα, όσο διαφορετικά κι αν είναι. Το YΟU μπήκε στα παρασκήνια και εξασφάλισε αποκλειστικά στιγμιότυπα από το πιο... χορταστικό «Πρωινό» της χρονιάς, με την πάντα κομψή οικοδέσποινά του να υποδέχεται καλεσμένους και τηλεθεατές με ένα λαμπερό χαμόγελο. Το σίγουρο είναι, βέβαια, πως αυτές τις μέρες έχει πολλούς λόγους να χαμογελάει πέρα από τα επαγγελματικά της: Τα παιδιά της και ο Νίκος Ηλιόπουλος.

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ για το περιοδικό You

Σκορδά Ηλιόπουλος Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα είναι μια οικογενειακή γιορτή και η Φαίη σκοπεύει να την περάσει αγκαλιά με τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη, τους οποίους είχε την ευκαιρία να χαρεί περισσότερο αυτή την χρονιά με το κλείσιμο των σχολείων. Και όχι μόνο αυτό, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια έχει ανοίξει ένα πολύ όμορφο κεφάλαιο στα προσωπικά της, στην σχέση της με τον Νίκο Ηλιόπουλο, με τον οποίο θα περάσει επίσης ένα σημαντικό μέρος των γιορτών.

Μάλιστα, μπορείτε να δείτε εδώ φωτογραφίες με το πως στόλισε φέτος το ζευγάρι το Χριστουγεννιάτικό του δέντρο!

«Συγγνώμη κύριε, ποιος είστε;»

Τη φωνή της πολλοί αγάπησαν, τα τραγούδια της ακόμα περισσότεροι... Καλεσμένη την παραμονή των Χριστουγέννων θα είναι η Κατερίνα Στανίση, η οποία θα μιλήσει αποκλειστικά στη Φαίη για την πορεία της, τους έρωτές της αλλά και για την σχέση της με τη μητέρα της. Αυτά κι άλλα πολλά, μαζί με ένα μουσικό πρόγραμμα από τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες της: «Μυστικέ μου έρωτα», «Συγγνώμη κύριε, ποιος είστε;», «Αναστατώνομαι» κ.ά.