Γενέθλια για την Kate Middleton - Πόσο χρονών έγινε;

Αμέτρητες οι ευχές που έλαβε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γενέθλια για την Kate Middleton - Πόσο χρονών έγινε;

Η Kate Middleton γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά της και οι ευχές που έχει λάβει από το πρωί είναι αμέτρητες. Τα πόσα λέτε να έκλεισε;

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι πολύ ευτυχισμένη με το κύμα ευχών που έχει λάβει και φυσικά ανάμεσα σε αυτές και εκείνες της βασιλικής οικογένειας.

Η Kate Middleton έκλεισε σήμερα το 39 και παραμένει πιο κομψή από ποτέ ενώ έκανε και την πιο απίθανη αλλαγή στα μαλλιά της.

Ο επίσημος λογαριασμός του Παλατιού ευχήθηκε στη σύζυγο του πρίγκιπα William με δυο φωτογραφίας στο instagram.

Η πρώτη είναι από την επίσκεψή της στους προσκόπους ενώ στη δεύτερη βλέπουμε την Kate μαζί με τη βασίλισσα Ελισάβετ στο Chelsea Flower Show το 2019.

Στην λεζάντα των φωτογραφιών γράφει: «Ευχόμαστε στη Δούκισσα του Κέιμπριτζ μια χαρούμενη ημέρα γενεθλίων».

Γενέθλια για την Kate Middleton

Πανικός στο Buckingham - Έγκυος ξανά η Kate Middleton;

Κανονικός πανικός επικρατεί εδώ και λίγες ώρες στο Buckingham με την είδηση που έχει κυκλοφορήσει για τον Δούκα και την Δούκισσα του Κέιμπριτζ. Συγκεκριμένα, ακούγεται πως εν μέσω πανδημίας, η Kate Middleton είναι έγκυος και περιμένει δίδυμα.

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται αν το ζευγάρι θέλει να κάνει ένα τέταρτο παιδί, ακολουθώντας το παράδειγμα της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Η Kate Middleton έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τον διάδοχο του θρόνου, τον George, ο οποίος θα διαδεχθεί τον πατέρα του στη συνέχεια, την Charlotte και τον μικρό Louis.

Το αμερικανικό περιοδικό «In Touch», υποστηρίζει πως η Kate Middleton, είναι έγκυος για τέταρτη φορά, και μάλιστα σε δίδυμα. Το παλάτι κράτησε αποστάσεις από την αποβολή της Meghan στη δεύτερη εγκυμοσύνη, που αποκάλυψε η ίδια δείχνοντας την ευαίσθητη πλευρά της. Δείτε εδώ ένα μήνυμα της Kate Middleton που «έριξε» το διαδίκτυο.