Πάολα: Η κόρη της έχει γίνει μοντέλο - Η φωτογραφία τους με τον Φώτη Ζογλοπίτη

Σε ποιον μοιάζει περισσότερο;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πάολα: Η κόρη της έχει γίνει μοντέλο - Η φωτογραφία τους με τον Φώτη Ζογλοπίτη

Η κόρη της Πάολα και του πρώην συζύγου της, Φώτη Ζογλπίτη, έχει μεγαλώσει πάρα πολύ και μοιάζει με μοντέλο, καθώς είναι κούκλα. Η οικογενειακή τους φωτογραφία από τις ημέρες των Χριστουγέννων, το αποδεικνύει.

Μπορεί η τραγουδίστρια και ο πρώην σύζυγος της να έχουν χωρίσει - μάλιστα εδώ και πολλά χρόνια - ωστόσο διατηρούν άριστες σχέσεις, λόγω της μικρής Παολίνας που είναι και η κύρια προτεραιότητα τους.

Η οικογένεια υποδέχτηκε μαζί το νέο έτος, όπου και δημοσίευσε στο instagram σχετικό στιγμιότυπο από την περίοδο των γιορτών, μετά την εμφάνιση της στο MEGA.

Πάολα κόρη

Λίγα λόγια για την Πάολα

Γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου 1982 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη Συκιά Χαλκιδικής. Οι γονείς της, Αλέξανδρος και Μαρία, ήταν και αυτοί μουσικοί. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό τον Περικλή.

Η Πάολα ξεκίνησε να τραγουδά στα 14 της χρόνια μετά από πρόταση του ιδιοκτήτη του μαγαζιού και την έγκριση από τους γονείς της. Στα 19 τραγουδούσε στο κέντρο διασκέδασης "Μαμούνια" στη Θεσσαλονίκη. Το 2005 εξέδωσε το πρώτο της δίσκο, «Αθόρυβα», ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Αθήνα για να συνεργαστεί με το Σταμάτη Γονίδη. Το 2007 συνεργάστηκε με τον Σώτη Βολάνη σε ένα ντουέτο με τίτλο "Γιαγιά και παππούς" το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Το 2008 κυκλοφόρησε τον δεύτερο δίσκο της, «Περάσαμε με κόκκινο».

Το 2012 κυκλοφόρησε το δίσκο «Γίνε Μαζί Μου Ένα», ο οποίος έγινε χρυσός. Από αυτόν τον δίσκο ιδιαίτερη δημοφιλία γνώρισαν τα τραγούδια: Γίνε Μαζί Μου Ένα, Φταις, Να μ'αφήσεις ήσυχη θέλω, Ψεύτικα, Τι σε πιάνει. Στις 24 Απριλίου 2013 κυκλοφόρησε τον δίσκο «Μετά Τα Μεσάνυχτα» o οποίος έγινε πλατινένιος μέσα σε τρεις μέρες.[4] Το Δεκέμβριο του 2013 κυκλοφόρησε τον δίσκο 'Η Μόνη Αλήθεια' που περιείχε τα επιτυχημένα τραγούδια: Κράτα Με, Τελειωμένες Καταστάσεις, Μηδέν. Ιδίως το "Κράτα Με" ήταν η 10η μεγαλύτερη ραδιοφωνική επιτυχία του 2013.

Στις 17 Νοεμβρίου 2014 κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι "Έχω Μια Ζωή", προπομπό του επόμενου δίσκου της "Κρύβω Αλητεία", που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2015. Τα τραγούδια που ξεχώρισαν από αυτόν το δίσκο είναι τα εξής: Έχω Μια Ζωή, Αυτά Μου Είπε Ο Θεός, Πόσες Φορές, Κρύα Αγκαλιά.