Battle Of Couples: Κυκλοφόρησε το νέο trailer

Έρχεται το καινούργιο ριάλιτι του ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Battle Of Couples: Κυκλοφόρησε το νέο trailer

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ του "Battle of the Couples”, του καινούργιου ριάλιτι του Alpha που έρχεται να προκαλέσει πανικό.

Στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται ο Παναγιώτης Βασιλάκος ενώ παράλληλα η Σάσα Σταμάτη θα δώσει την πολύτιμη βοήθεια της.

Το νέο τρέιλερ του ριάλιτι μόλις κυκλοφόρησε και μας δίνει μια πρώτη γεύση για το τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε σε λίγο καιρό!

Battle Of Couples τρειλερ

Battle of the Couples: Ξεκινάνε τα γυρίσματα με παρουσιαστή τον Βασιλάκο

Για πρώτη φορά στις τηλεοπτικές μας οθόνες θα δούμε το ριάλιτι Battle of the Couples, το οποίο θα παρουσιάζει ο πρώην bachelor, Παναγιώτης Βασιλάκος, ενώ στο ρόλο της coach θα δούμε με την Σάσα Σταμάτη. Τα γυρίσματα μάλιστα σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν και στο Vanda's blog του Youweekly.gr, σας έχω όλες τις λεπτομέρειες.

Το εν λόγω ριάλιτι σίγουρα θα συζητηθεί, όπως κάθε νέο project που αφορά την προσωπική ζωή ενός ανθρώπου. Σίγουρα θα δούμε ζευγάρια να δένονται περισσότερο, ενώ άλλα να χωρίζουν οριστικά. Ωστόσο, τα ζευγάρια αυτά, δεν θα είναι διάσημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vanda's blog, η παραγωγή πήρε την απόφαση να συμμετάσχουν ζευγάρια της διπλανής πόρτας και όχι celebrities. Άγνωστο ωστόσο παραμένει το γιατί...Γιατί δεν θέλησαν να βγάλουν στη φόρα προσωπικές τους στιγμές, γιατί δεν θέλουν να εκτεθούν;! Κανείς δεν ξέρει!

ALPHA Battle of Couple Βασιλάκος

Πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα του Battle of the Couples;

Το νέο ριάλιτι του ALPHA, πρόκειται να ξεκινήσει τα γυρίσματα τον επόμενο μήνα, δηλαδή τον Φλεβάρη! Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες μου, που σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη, θα προβάλλεται 2 φορές την εβδομάδα και μάλλον τις ημέρες που έπαιζε το The Bachelor, καθώς τότε δεν θα έχει σκληρό ανταγωνισμό απέναντι του, θέλοντας έτσι να σημειώνει υψηλά νούμερα.

Να σημειώσω πως ήδη έχουν αποκαλυφθεί τα 2 ζευγάρια που μπαίνουν. Πρόκειται για ένα γνωστό ζευγάρι του Instagram και μια... ράπερ και έναν τράπερ.