Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Γιώργος Λιάγκας: «Υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή»

«Ήταν ακραίο αυτό που πήγε να μου κάνει»

Γιώργος Λιάγκας: «Υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή»
News 10.02.2021 10:55
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Λιάγκας δε δίστασε να παραδεχθεί στον αέρα του Πρωινού, ότι στα πρώτα του βήματα στον χώρο της δημοσιογραφίας είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση από βουλευτή.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής υποδέχθηκαν μέσω Skype τον Σταύρο Νικολαΐδη ο οποίος μίλησε με τη σειρά του για το θέμα των ημερών και για τις καταγγελίες που έχουν γίνει από ανθρώπους του θεάτρου.

Το Πρωινό, έχει φέρει πολλές καταγγελίες ηθοποιών στο φως και η αλήθεια είναι πως τόσο η Φαίη Σκορδά όσο και ο Γιώργος Λιάγκας δείχνουν να είναι πολύ ευαισθητοποιημένοι με το συγκεκριμένο θέμα.

Η εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό

Ο Γιώργος Λιάγκας, λοιπόν, σε κάποια στιγμή βρήκε το θάρρος και μοιράστηκε τη δική του ιστορία από την εποχή που εργαζόταν ως κοινοβουλευτικός συντάκτης.

Γιώργος Λιάγκας καταγγελία

«Όταν ήμουν κοινοβουλευτικός συντάκτης, πιτσιρικάς στην Βουλή, υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή. Τον απομάκρυνα. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε να λειτουργήσει αντίστοιχα. Εγώ τον απομάκρυνα. Ήταν ακραίο αυτό που πήγε να μου κάνει. Τον απομάκρυνα και τελείωσε η ιστορία εκεί», είπε ο Γιώργος Λιάγκας, προκαλώντας σοκ στους συνεργάτες του.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

"Έχω και εγώ ανήλικα παιδιά, από χθες το σκέφτομαι και τρέμω."

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του «Πρωινού» πριν από λίγες ημέρες.

Με αφορμή τη μήνυση που έγινε κατά γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, ο παρουσιαστής θέλησε να αποκαλύψει την αυριανή συνέντευξη που θα προβληθεί στην εκπομπή.

«Αύριο όλη η Ελλάδα θα κλαίει με τη συνέντευξη που έχει πάρει η Φαίη Σκορδά και θα την δούμε στο "Πρωινό"», είπε αρχικά.

Και συνέχισε σε έντονο ύφος: «Έχω και εγώ ανήλικα παιδιά, από χθες το σκέφτομαι και τρέμω. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ όλο το βράδυ μετά τη συνέντευξή της που θα δούμε...».

Γιώργος Λιάγκας Πρωινό ξέσπασμα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φαίη Σκορδά: «Έχω ικανό τον Γιώργο Λιάγκα να φέρει την Ανθή Σαλαγκούδη στην εκπομπή»

Συγκινημένη στον αέρα του Πρωινού η Φαίη Σκορδά με την έκπληξη του Γιώργου Λιάγκα για τα γενέθλιά της

Share