Η ανάρτηση Τσαφούλια για τον Μπιμπίλα: «Μέτριος Εγώ - Κάθαρσις, by Spyros Bibilas»

Η εικόνα που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η ανάρτηση Τσαφούλια για τον Μπιμπίλα: «Μέτριος Εγώ - Κάθαρσις, by Spyros Bibilas»

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αποθεώθηκε από τα social media για την στάση του απέναντι στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις, έκανε μια ανάρτηση για τον Σπύρο Μπιμπίλα, η οποία κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Αφορμή στάθηκε το υπόμνημα του Δημήτρη Λιγνάδη, όπου χαρακτήριζε ως "μέτριο ηθοποιό" τον πρόεδρο του ΣΕΗ. Ένα γεγονός που έχει φέρει πολλές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας λοιπόν, πόσταρε μαι εικόνα όπου υπάρχει η παράφραση του τίτλου της σειράς "Ετερος Εγώ - Κάθαρσις" και γράφει "Μέτριος Εγώ - Κάθαρσις, by Spyros Bibilas", στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Η ανάρτηση Τσαφούλια για Μπιμπίλα

Η πρώτη ανάρτηση του Σωτήρη Τσαφούλια για τον Σπύρο Μπιμπίλα

Λίγες ώρς πριν, ο σκηνοθέτης είχε αναρτήσει μία φωτογραφία του Σπύρου Μπιμπίλα, η οποία έγραφε:

«Τελικά ούτε κύκλωμα παιδεραστίας, ούτε η επένδυση στο Ελληνικό είναι πίσω από όλα αυτά. Πίσω από όλη αυτή τη σκευωρία κρύβεται ο Σπύρος Μπιμπίλας επειδή ποτέ δεν τον κάλεσαν να παίξει στην Επίδαυρο», ενώ στη λεζάντα σημείωσε: «Και μετά μου γράφετε, πως τα δικά μου σενάρια έχουν τρελές ανατροπές και φαντασία...».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε στην ανάρτηση, γράφοντας: «Έλα όμως που και Επίδαυρο έχω πάει με σπουδαίους ρόλους πλάι στην Καλουτά την Κατσέλη τον Βουτσά τον Καρακατσάνη τον Βέγγο τον Χαραλαμπόπουλο τον Πιατά και τόσους άλλους».

Μπιμπίλας meme social media

Η ανάρτηση Μπιμπίλα για Λιγνάδη: «Σε γνώρισα στα Στρουμφάκια της ΕΡΤ»

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας, μετά την είδηση πως κρίθηκε προφυλκακιστέος, έκανε μια ανάρτηση αποκαλύπτοντας πότε τον γνώρισε, ενώ στα 40 χρόνια πορείας τους δεν είχαν συναντηθεί ποτέ.

«Λυπάμαι… Σε γνώρισα στα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ της ΕΡΤ που γράφαμε δίπλα δίπλα… 40 χρόνια δεν συναντηθήκαμε στην δουλειά, ούτε στην ζωή… μόνο συμπτωματικά σε πρεμιέρες με ένα γεια... Πρόσφατα εσύ ως Διευθυντής του Εθνικού κι εγώ ως Πρόεδρος του ΣΕΗ προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε για την υπογραφή της Συλλογικής μας Σύμβασης...Ευτυχώς δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε και δεν βάλαμε τις υπογραφές μας...Λυπάμαι Δημήτρη...», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Απάντηση Μπιμπίλα στον Λιγνάδη