Κατερίνα Κουργιουξίδου: Εκτός εαυτού η σύζυγος του Γονίδη - «Με τι μυαλό κοινοποιείς ένα βρέφος;»

Το ξέσπασμα της μετά την διάρρευση μιας φωτογραφίας της κόρης τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατερίνα Κουργιουξίδου: Εκτός εαυτού η σύζυγος του Γονίδη - «Με τι μυαλό κοινοποιείς ένα βρέφος;»

Η σύζυγος του Σταμάτη Γονίδη, Κατερίνα Κουργιουξίδου, προχώρησε σε ένα έντονο ξέσπασμα με αφορμή μιας φωτογραφίας της κόρης τους που διέρρευσε.

Πριν μερικές μέρες λοιπόν δημοσιεύτηκε παράνομα στο instagram μια φωτογραφία του Σταμάτη Γονίδη με την λίγων μηνών κορούλα τους από έναν λογαριασμό που υποδύεται τον τραγουδιστή.

Φυσικά, αυτό έβγαλε εκτός εαυτού το ζευγάρι καθώς δεν δόθηκε ποτέ η άδεια να δημοσιευτούν φωτογραφίες της κόρης του. Έτσι η σύζυγος του σπουδαίου τραγουδιστή τοποθετήθηκε επί του θέματος και απαγόρευσε για ακόμη μια φορά να δημοσιεύονται φωτογραφίες στις οποίες αποκαλύπτεται το πρόσωπο της μικρής τους

Η Κατερίνα Κουργιουξίδου έγραψε: “Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ούτε εγώ ούτε ο σύζυγός μου έχουμε λογαριασμό στο Ινσταγκραμ! Όποιος έχει τον λογαριασμό Stamatis gonidis από θαυμασμό για τον Σταμάτη θα ήταν πιο θεμιτό να ενημερώσει τους χρήστες ότι δεν είναι ο ίδιος.

Αυτό που με στεναχώρησε είναι που κυκλοφόρησε μέσω ινσταγκραμ και δεν ξέρω ποιος και που την βρήκε αυτή την προσωπική φωτογραφία με τον Σταμάτη και την μπέμπα μας…με τι μυαλό κοινοποιείς ένα βρέφος χωρίς την συγκατάθεση των γονιών και μάλιστα χωρίς να κρύψεις το προσωπάκι του…Πραγματικά απορώ με τι μυαλό…

Η ιδιωτική μας ζωή είναι ιδιωτική και χρησιμοποιούμε εμείς αυτά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για οποιοδήποτε λόγο επιθυμεί ο καθένας. Ως γονείς έχουμε υποχρέωση να προστατεύουμε τα παιδιά μας από αυτή την προβολή και την έκθεση ανηλίκου…Δεν είναι όλα στον βωμό του Facebook,του ινσταγκραμ κτλ.”. Δείτε εδώ στο μεταξύ μια πολύ τρυφερή οικογενειακή τους φωτογραφία!

Κατερίνα Κουργιουξίδου εκτός εαυτού η σύζυγος του Γονίδη

Γονίδης: Η σύζυγός του δημοσίευσε φωτογραφία της κόρης τους και ξέσπασε για την "επίθεση" που δέχτηκε

"Επίθεση" στα social media δέχτηκε ο Σταμάτης Γονίδης, με αφορμή μια δήλωση που έκανε μιλώντας για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο χώρο του θεάτρου. Η σύζυγός του μάλιστα, θέλησε να πάρει θέση αναρτώντας μια φωτογραφία της 3 μηνών κόρης τους.

«Όταν δεν θέλεις κάποιος να σε βιάσει, δεν πας στον χώρο του και του λες θα πάω στην αστυνομία, θα το πω στον μπαμπά μου», γράφτηκε πως είπε ο τραγουδιστής και μετά την δήλωση επικράτησε πανικός, ενώ, του απάντησαν με αιχμηρές αναρτήσεις και πολλοί καλλιτέχνες.

Η Κατερίνα Κουργιουξίδου στο λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ τρυφερή φωτογραφία της μόλις 3 μηνών κορούλας τους και έγραψε στη λεζάντα της:

«Ένα μήνυμα από αυτό το πλασματάκι, δώστε αγάπη στον συνάνθρωπό σας και σταματήστε να δηλητηριάζετε τις ψυχές σας και τις ψυχές των άλλων! Θα συνεχίσω να ελπίζω σε έναν κόσμο ονειρικά πλασμένο με αγάπη και αγκαλιές».

Σταμάτης Γονίδης σύζυγος κόρη