Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σπύρος Μπιμπίλας: «Με κατηγορούσαν γιατί πάω στα πάρτι και στις κηδείες»

«Θα πρέπει να ντρέπονται όσοι λένε πως πάω στις κηδείες για να φωτογραφηθώ»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Με κατηγορούσαν γιατί πάω στα πάρτι και στις κηδείες»
News 11.03.2021 09:27
Από Ελένη Ζουγανέλη

Καλεσμένος στην εκπομπή Μεσάνυχτα, βρέθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, αποκαλύπτοντας διάφορες πτυχές της ζωής του. Ενώ, δεν δίστασε να αναφερθεί στο γεγονός πως πολλοί τον κατηγορούν πως πηγαίνει σε κηδείες για να φωτογραφηθεί.

«Άκουσα τελευταία ότι είμαι εθισμένος στα κανάλια. Με κατηγορούσαν γιατί πάω στα πάρτι και στις κηδείες. Θα πρέπει να ντρέπονται όσοι λένε πως πάω στις κηδείες για να φωτογραφηθώ. Μήπως έχουν έρθει στις κηδείες που ήμασταν μόνο τέσσερις άνθρωποι; Ή μόνο εγώ και η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας; Εμένα μέλημά μου είναι να βοηθάω όσο είμαι καλά», εξομολογήθηκε.

Ενώ, συνέχισε αποκαλύπτοντας γιατί δεν φοβάται το θάνατο: «Γεννήθηκα μέσα στον θάνατο. Μέσα σε ένα γραφείο κηδειών της προγιαγιάς μου που είχε χάσει 6 παιδιά. Ήταν ένας ήρωας απίστευτος. Έλεγε “μα δεν πεθαίνει και κανένας;”. Παίζαμε κρυφτό μέσα στα φέρετρα.

Σπύρος Μπιμπίλας Μεσάνυχτα συνέντευξη

Γαλουχήθηκα μέσα σε αυτό. Κατάλαβα ότι αυτό είναι κάτι φυσιολογικό. Είμαι κατά των νεκροταφείων. Πιστεύω ότι αυτά πρέπει να είναι χώροι αναψυχής. Έχω αφήσει εγγράφως που θα πάει η στάχτη μου. Σε ένα μικρό εκκλησάκι στον Προφήτη Ηλία στη Γλυφάδα και από πάνω θέλω να μου βάλουν ένα δεντράκι, μία αροκάρια».

Το περιστατικό που "σημάδεψε" τον Σπύρο Μπιμπίλα

«Πέρασε ένα παιδάκι με ένα καρότσι και μου ζήτησε να του δώσω λίγο ψωμί. Και δεν του έδωσα. Αυτό το θυμάμαι κάθε φορά. Με σημάδεψε. Εγώ φοβήθηκα μη μου πει η μαμά μου γιατί έκοψες το ψωμί. Δεν μπόρεσα να το ξεπεράσω ποτέ. Είναι 60 χρόνια πριν αυτό. Από τότε που δεν έδωσε, θέλω να τα δίνω όλα», είπε δακρυσμένος.

Σπύρος Μπιμπίλας προσωπική ζωή

Η απάντηση στο "Μέτριος ηθοποιός" του Δημήτρη Λιγνάδη

Επίσης, ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε για ακόμη μια φορά στον Δημήτρη Λιγνάδη, που τον χαρακτήρισε "μέτριο ηθοποιό". «Είμαι ένα μέτριος ηθοποιός με άπειρες ώρες στην υποκριτική τέχνη. Γελάει όλη η Ελλάδα. Γιατί να απαντήσω εγώ στη μετριότητα αυτής της δήλωσης; Έχω συγκινηθεί από την υποστήριξη που πήρα. Νιώθω τόσο γεμάτος και ευτυχής, παράλληλα με τη θλίψη που νιώθω γι αυτούς που κατηγορούνται», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σπύρος Μπίμπιλας: "Έχουν σπάσει τα νεύρα μου με τις καταγγελίες"

Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα φτάσουμε να μιλάμε για βιασμούς, εξευτελισμό και απειλές»

Share