Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Χάρης Ρώμας: Εμπνευσμένη από τον ελληνικό κινηματογράφο η νέα σειρά που ετοιμάζει

Σε ποιο κανάλι θα προβάλλεται;

Χάρης Ρώμας: Εμπνευσμένη από τον ελληνικό κινηματογράφο η νέα σειρά που ετοιμάζει
News 25.03.2021 18:50
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ο Χάρης Ρώμας ετοιμάζει μια καινούργια σειρά που θα προκαλέσει αίσθηση, μιας και το περιεχόμενο της φαίνεται να είναι πρωτότυπο.

Τα γυρίσματα για το Καφέ της Χαράς ολοκληρώθηκαν και σε λίγους μήνες θα δούμε το φινάλε. Βέβαια, αυτό δεν πτοεί τον Χάρη Ρώμα, μιας και έχει ετοιμάσει ήδη το επόμενο του βήμα.

Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά και την Σπυριδούλα Τριάντου, ο ηθοποιός και σεναριογράφος δημιουργεί ένα νέο σίριαλ, εμπνευσμένο και βασισμένο στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο και θα αποτυπώνει στην οθόνη την ζωή των πρωταγωνιστών.

Αναφορικά τώρα με τους ηθοποιούς, τους περισσότερους δεν τους έχουμε συνηθίσει τηλεοπτικά ενώ από το Καφέ της Χαράς θα παραμείνουν μόνο η Τζόυς Ευείδη κι ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης.

Ο Χάρης Ρώμας μάλιστα είναι ένα βήμα πριν συμφωνήσει με το Mega.

Χάρης Ρώμας νέα σειρά

Χάρης Ρώμας: «Για τον Σεπτέμβρη η νέα μου σειρά»

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα σειρά που θα δούμε από τον Σεπτέμβρη αλλά και στην αλλαγή της ημέρας προβολής του Καφέ της Χαράς.

Η αγαπημένη σειρά του Χάρη Ρώμα πλησιάζει προς το τέλος της αφού οι ηθοποιοί πραγματοποίησαν το τελευταίο γύρισμα και μάλιστα, η Τζόυς Ευείδη έκανε μία ιδιαίτερη ανάρτηση.

«Δεν έχει πρόβλημα το Καφέ με την αλλαγή μέρας, το Καφέ έχε δικό του συμπαγές κοινό. Ο κόσμος που θέλει να ακολουθήσει μια σειρά, την ακολουθεί οποιαδήποτε μέρα. Δεν λέω τα μελλοντικά μου σχέδια γιατί είμαι… προληπτικός. Η δουλειά μας είναι να μιλάμε με όλο τον κόσμο για να δουλεύουμε. Η νέα σειρά είναι για Σεπτέμβρη και πιο μετά. Ετοιμάζω και μια ταινία, ελπίζω να τα κάνω όλα. Το Καφέ τελειώνει 10 Ιουνίου», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Χάρης Ρώμας νέα σειρά

Στη συνέχεια ο Χάρης Ρώμας πρόσθεσε: «Συζητάω περισσότερα από ένα πράγματα και θα δούμε πώς θα γίνουν. Σήμερα γυρίζουμε μια σκηνή από το τελευταίο επεισόδιο. Τον ανταγωνισμό δεν τον φοβάμαι. Σημασία δεν έχει η πρωτιά, αλλά να κάνεις ευτυχισμένο τον κόσμο που παρακολουθεί. Αυτού του είδους τον πρωταθλητισμό τον έχουμε κάνει στο παρελθόν και δεν έχει καμία σημασία να αναλώνεσαι σε αυτό».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χάρης Ρώμας: «Έχω τη μητέρα μου που διαβάζει ξαφνικά ένα εξώφυλλο που λέει ''παιδόφιλος''»

Οργισμένος ο Χάρης Ρώμας: «Εγώ το τέρας δεν το φοβάμαι»

Share