MasterChef 5: «Τζιοβάνι τι έγινε; Σε πειράξανε;»

Αποθέωση στο Twitter για τον αρχηγό των Μπλε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: «Τζιοβάνι τι έγινε; Σε πειράξανε;»

Την απόλυτη αποθέωση έζησε ο Τζιοβάνι στο Twitter μετά το σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 και την επικράτησή του στην δοκιμασία ασυλίας που ανταγωνίστηκε τον Ιωάννη για να εξασφαλίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Τζιοβάνι είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες του διαγωνισμού και αυτό φάνηκε και από τη νίκη του στο τεστ δημιουργικότητας αυτή την εβδομάδα.

Μετά την ισοπαλία των δύο ομάδων, ξαναμπήκε στην κουζίνα και φρόντισε να δώσει το έπαθλο στους Μπλε, γεγονός που έκανε το Twitter να τον λατρέψει ακόμα περισσότερο. Κάπως έτσι, οι γνωστοί άγνωστοι έδωσαν για ακόμα μία φορά ρέστα και έγραψαν τις πιο απίστευτες ατάκες για τον Ιταλό που έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις από το φετινό MasterChef.

Οι ατάκες του Twitter για το MasterChef 5

MasterChef 5 Twitter
MasterChef ομαδική δοκιμασία
Masterchef Τζιοβάνι Σκαράντζι

Κριτές του MasterChef θα μαγειρέψουν στους παίκτες του Survivor 4

Μια αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιανός κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής τους εκπομπής με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Sfera, για το Survivor 4 και τα επόμενα επεισόδια.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως κριτές του MasterChef θα πετάξουν στον Άγιο Δομίνικο για να μαγειρέψουν στους παίκτες. «Θα βγει τρέιλερ σήμερα νομίζω. Έρχονται οι κριτές του MasterChef να μαγειρέψουν για το Survivor» είπε ο παρουσιαστής γελώντας, αφού έκανε πλάκα για τη Πρωταπριλιά.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι μια! Μπορεί οι κριτές του ελληνικού MasterChef 5 να μην πάνε, αλλά σίγουρα θα πάνε οι Τούρκοι. Στην Τουρκία ο Ατζούν έχει τα δικαιώματα του ριάλιτι μαγειρικής και την αποκάλυψη αυτή έκανε το Πρωινό.