House of Fame - Μεταξόπουλος: «Τα παιδιά παίζουν ένα πολύ καλά "στημένο θέατρο"»

«Είναι απόλυτα "διαβασμένα"»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
House of Fame - Μεταξόπουλος: «Τα παιδιά παίζουν ένα πολύ καλά

Ο Πάνος Μεταξόπουλος μετά από πολύ καιρό έχει επιστρέψει τηλεοπτικά και πλέον τον βλέπουμε ως διευθυντή της Ακαδημίας του House of Fame που προβάλλεται καθημερινά στον ΣΚΑΙ.

Ποια ωστόσο είναι η γνώμη του για τα παιδιά που τον έχουν φέρει πολλές φορές στα όρια του; Είναι καλά διαβασμένα και ξέρουν πως να συμπεριφερθούν μέσα στο σπίτι; Τα είπε όλα σε συνέντευξη του στο περιοδικό Λοιπόν.

Οι αποκαλύψεις του Πάνου Μεταξόπουλου για τα παιδιά του House of fame

Τα παιδιά αυτά, δεν δηλώνουν συμμετοχή "διαβασμένα", γνωρίζο­ντας απόλυτα τι έχουν ν' αντιμετωπίσουν;

Απόλυτα "διαβασμένα", είναι ακριβώς έτσι, ξέρουν πολύ καλά το "έργο" και παίζουν ένα πολύ καλά "στημένο θέατρο", αλλά αυτό μπορούν να το παίξουν μέσα στο σπίτι, όταν μπαίνουν στο μάθημα μου, σκοπός μου είναι να φύγουν από τον ρόλο που παίζουν στο σπίτι και να μπουν στον ρόλο που θα πρέπει να υποδυθούν επάνω στη σκηνή. Μπορεί στη ζωή τους να παίζουν θέατρο, αλλά επάνω στη σκηνή θα είναι εκείνοι, οι ίδιοι, για να υπάρχει αλήθεια.

House of Fame Πάνος Μεταξόπουλος

Όντας κι εσύ "διαβασμένος", από την παλαιότερη εμπειρία που έχεις, χρησιμοποιείς κάποια πολιτική;

Εννοείται ότι η πείρα που έχω από τα προηγούμενα, είναι πάρα πολύ σημαντική στην τωρινή παρουσία μου. Είναι διαφορετικά παιδιά και χαρακτήρες, έτσι προσπαθώ όσο μπορώ να μπω στον τρόπο που σκέφτονται.

Όσα είδαμε χθες στο House of fame live στον ΣΚΑΙ

Η εντυπωσιακή είσοδος της Ελένης Φουρέιρα και ο χορός με τον Πάνο Μεταξόπουλο

Ακόμα ένα live του House of Fame ολοκληρώθηκε και η Ελένη Φουρέιρα κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της. Με το που πάτησε το πόδι της στη σκηνή μάλιστα έκανε και έναν φοβερό χορό μαζί με τον Πάνο Μεταξόπουλο.

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν πολύ έντονη για όλους και σίγουρα οι κριτές και οι καθηγητές έχουν πολλά να συζητήσουν με τους σπουδαστές της Ακαδημίας.

Η Ελένη Φουρέιρα πάντως θέλησε να δώσει έναν πολύ ευχάριστο τόνο στο παιχνίδι με την εμφάνισή της.

«Αρπάχτηκαν» Φοίβος και Πλούταρχος - «Θα πήγαινες σε ένα μαγαζί να το ακούσεις αυτό;»

Ένταση επικράτησε στο live μιας και ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Φοίβος «αρπάχτηκαν» με αφορμή το κομμάτι που επέλεξε να ερμηνεύσει ο Obi αυτή τη βδομάδα που ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση.

O Obi στις τελευταίες του εμφανίσεις έχει ερμηνεύσει pop κομμάτια ωστόσο σήμερα θέλησε να κάνει τη διαφορά και γι΄αυτό το λόγο επέλεξε ένα κομμάτι του Πασχάλη Τερζή. Ο Γιάννης Πλούταρχος του έδωσε τα εύσημά του γι΄αυτή του την εμφάνιση ενώ ο Γιώργος Αρσενάκος τόνισε πως με αυτό τον τρόπο έκανε τους κριτές να τον προσέξουν.

Στο σημείο αυτό, ο Γιάννης Πλούταρχος αντέδρασε και είπε πως αυτή είναι η λάθος οπτική ενώ του απάντησε ο Φοίβος και κάπως ανέβηκαν οι τόνοι.

Η κριτική επιτροπή ζήτησε από τη Μαριάννα και τον Στέφανο να φιληθούν

Η Μαριάννα και ο Στέφανος έγιναν ζευγάρι σχεδόν την πρώτη μέρα του House of Fame και αυτή τη βδομάδα κλήθηκαν να τραγουδήσουν ένα ντουέτο στη σκηνή. Μετά την κριτική, ο Φοίβος και ο Γιώργος Αρσενάκος τους ζήτησαν να φιληθούν.

Η Μαριάννα είχε δώσει ένα φιλί στο μάγουλο του Στέφανου πριν από μερικές εβδομάδες ωστόσο αυτή τη φορά οι κριτές του ζήτησαν να το επαναλάβουν και οι δύο νεαροί παίκτες ήρθαν σε μεγάλη αμηχανία.

Η Μαριάννα δεν μπόρεσε καν να απαντήσει ενώ την αμήχανη αυτή στιγμή «έσωσε» η Ελένη Φουρέιρα η οποία είπε πως το φυλάνε για το επόμενο ντουέτο.

Ποιος αποχώρησε από την ακαδημία;

Το πρόσωπο που δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από το “House of Fame” ήταν ο Obi.

Μάλιστα, στη συνέχεια η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε τους τρεις νέους υποψήφιους που τέθηκαν για την επόμενη εβδομάδα. Ο λόγος για τους: Κόνη, Αλεξάνδρα, Μηνά.

House of fame highlights 2/4