Φάρμα: Τανιμανίδης για αποχώρηση Ερωτόκριτου - «Όποιος θέλει μαζεύει τα μπογαλάκια του και φεύγει»

«Αποφάσισε να βγει, του είπαμε "με το καλό"»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φάρμα: Τανιμανίδης για αποχώρηση Ερωτόκριτου - «Όποιος θέλει μαζεύει τα μπογαλάκια του και φεύγει»

Ο Σάκης Τανιμανίδης πριν αναφερθεί στις κόρες του που σε λίγους μήνες θα έρθουν στο κόσμο, μίλησε για την Φάρμα κάνοντας το δικό του σχόλιο για την χθεσινή οικειοθελή αποχώρηση του Ερωτόκριτου από τo παιχνίδι.

«Ο καθένας όπως την έχει δει και όπως την έχει ακούσει… Ο Ερωτόκριτος έτσι την άκουσε και ήθελε να αποχωρήσει», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή Έλα χαμογέλα.

«Σε αυτού του είδους τα παιχνίδια, όχι μόνο στη Φάρμα αλλά γενικότερα στα ριάλιτι, οι παίκτες είναι μέσα με τη δική τους βούληση. Δεν είναι κανένας με το ζόρι οπότε καμία παραγωγή δεν έχει το δικαίωμα να υποχρεώσει κάποιον να μείνει.

Όποιος θέλει, ότι ώρα θέλει, μαζεύει τα μπογαλάκια του και φεύγει. Δεν νομίζω να φταίει η περιθωριοποίηση από την υπόλοιπη ομάδα. Πραγματικά νομίζω ότι ήταν μια στιγμή που πραγματικά ένιωσε ότι θέλει να βγει, αποφάσισε να βγει, του είπαμε «με το καλό» και με πολύ απλό τρόπο αποχώρησε», συνέχισε.

Όσα είπε ο Τανιμανίδης για την αποχώρηση του Ερωτόκριτου από την Φάρμα

Ο Τανιμανίδης απέφυγε να απαντήσει για τη σχέση Ντούπη - Κυριακής

Εκτός του ότι αποκάλυψε πως απόψε θα δούμε την είσοδο του Τάσου Ξιαρχό και του Κώστα Γκρέκα στο παιχνίδι, μίλησε και για την σχέση Τζώρτζογλου - Ιατρόπουλου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ανάμεσα στον Τζώρτζογλου και τον Ιατρόπουλο υπάρχει μεγάλη αγάπη».

Όσον αφορά την σχέση Ντούπη και Κυριακής, ο Σάκης Τανιμανίδης απέφυγε να πει οτιδήποτε άλλο παρά μόνο ότι κάτι υπάρχει ανάμεσα τους.