Γερμανού για Σπυροπούλου: «Αν μου έλεγε και εμένα ο φραγκάτος αγαπημένος μου να πάμε θα πήγαινα»

«Η Κωνσταντίνα δεν είναι καθόλου χαζή. Είναι μια κοπέλα που εγώ θεωρώ πολύ έξυπνη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γερμανού για Σπυροπούλου: «Αν μου έλεγε και εμένα ο φραγκάτος αγαπημένος μου να πάμε θα πήγαινα»

Το ταξίδι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Αίγυπτο με τον αγαπημένο της σχολίασε η Ναταλία Γερμανού με τους συνεργάτες της στην εκπομπή, πριν την παρέμβαση του Νίκο Χατζηνικολάου που έφερε ένταση.

Η παρουσιάστρια δέχτηκε πολλά αρνητικά μηνύματα για το ταξίδι αυτό, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μάλιστα να την λέει στον αέρα του Πρωινού αναίσθητη.

«Η Κωνσταντίνα δεν είναι καθόλου χαζή. Είναι μια κοπέλα που εγώ θεωρώ πολύ έξυπνη. Γνωρίζει ακριβώς τι φωτογραφίες ανεβάζει και γνωρίζει και τις συνέπειες που θα έχουν αυτές οι φωτογραφίες και τα σχόλια που θα δεχτεί από κάτω. Δεν το κάνει εν αγνοία της. Επίσης να πούμε, πως από τη στιγμή που κάνεις covid test και έχεις τα λεφτά και τον ελεύθερο χρόνο, μπορείς να ταξιδέψεις και να πας όπου θέλεις. Δημοσίευσε και το test της.

Εγώ αυτό που θα έκανα, αν δεν εργαζόμουν και είχα άπλετο χρόνο και πακτωλό χρημάτων και έναν πάρα πολύ πλούσιο σύντροφο και μου έλεγε να πάμε Μαλδίβες… Εγώ ψέματα δεν θα σας πω. Θα πήγαινε. Απλώς δε θα ανέβαζα ούτε μια φωτογραφία. Για να μη σας κάνω την παρθενοπιπίτσα πως εγώ θα κάνω σπίτι μου. Αν μου έλεγε εμένα ο φραγκάτος αγαπημένος μου “σήκω να πάμε στις Μαλδίβες” και δεν είχα την άλλη μέρα δουλειά; Αύριο το πρωί. Αλλά δε θα ανέβαζα ούτε pixel» είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Απαντά με εξώδικο η Σπυροπούλου μετά την επίθεση που δέχτηκε για το ταξίδι της στην Αίγυπτο

Στην αντεπίθεση φαίνεται να πέρασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και να στέλνει παντού εξώδικα, μετά την έντονη επίθεση που δέχτηκε για το ταξίδι της στην Αίγυπτο με τον σύντροφο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η όμορφη παρουσιάστριας και ο γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκαν στο Κάιρο για διακοπές, με το ζευγάρι να μοιράζεται ανενόχλητο αρκετά στιγμιότυπα από τα μέρη που επισκέπτονταν, εν μέσω πανδημίας και έξαρσης των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Τόσο οι εκπομπές όσο και το διαδικτυακό κοινό έσπευσαν να «επιτεθούν» στο ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο αμέσως μετά το πλήθος αντιδράσεων, ξεκίνησε να πετάει τα καρφιά του.

Με τα σχόλια να μην σταματάνε, η Κωνσταντίνα αποφάσισε να στείλει εξώδικα, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ την ίδια στιγμή ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος προχώρησε και σε μια ανάρτηση όλο νόημα, τονίζοντας πως δεν τον απασχολεί η γνώμη των άλλων.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στέλνει εξώδικο μετά την επίθεση που δέχτηκε για το ταξίδι της στην Αίγυπτο