Κυριακή, 09 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κατερίνα Γκαγκάκη: Το νέο της επαγγελματικό βήμα στον χώρο της τηλεοπτικής επικοινωνίας

Ανακοινώθηκε σήμερα

Κατερίνα Γκαγκάκη: Το νέο της επαγγελματικό βήμα στον χώρο της τηλεοπτικής επικοινωνίας
News 12.04.2021 19:55
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Κατερίνας Γκαγκάκη αποκαλύφθηκε πριν από λίγο, η οποία πρόκειται να επιστρέψει δυναμικά στην τηλεοπτική επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη που συγκίνησε με τις δηλώσεις της για τον θάνατο του πατέρα της, γίνεται επικεφαλής στη νέα Διεύθυνση Corporate Affairs and Communications της Barking Well Media. Η Φαίη Κυριακοπούλου θα είναι μαζί της ως Communications Manager.

Η ανακοίνωση της Barking Well Media

«Σε ενίσχυση και αναδιάρθρωση του τομέα της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων προχωρά η Barking Well Media στο πλαίσιο της συνεχούς διεύρυνσης των δραστηριοτήτων της που μέχρι σήμερα περιλαμβάνουν την παραγωγή πολυάριθμων τηλεοπτικών projects υψηλής ποιότητας και αισθητικής, εκδόσεις και digital media.

Συγκεκριμένα, δημιουργεί νέα Διεύθυνση Corporate Affairs and Communications με επικεφαλής την Κατερίνα Γκαγκάκη, στέλεχος με πολυετή επιτυχημένη πορεία στην Εταιρική Επικοινωνία και το Reputation Management σε πολυεθνικές εταιρίες, ομίλους Μέσων και οργανισμούς κοινωνικής ωφέλειας.

Στο δυναμικό της Διεύθυνσης εντάσσεται επιπλέον η Φαίη Κυριακοπούλου ως Communications Manager, στέλεχος με 20ετή εμπειρία στην Επικοινωνία στην τηλεοπτική αγορά.

Στόχος της νέας αυτής δομής είναι η περαιτέρω ενίσχυση της επιχειρηματικής ανταγωνιστικότητας της Barking Well Media, των επιμέρους δραστηριοτήτων, προϊόντων- προγραμμάτων καθώς και των προσώπων της».

Κατερίνα Γκαγκάκη  νέο της επαγγελματικό βήμα

«Σκέφτομαι ακόμα και τώρα την υιοθεσία και έχω ψάξει τις διαδικασίες»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στην εκπομπή “Μαμάδες” και τη Ζωή Κρονάκη και αναφέρθηκε στην επιλογή της να μην κάνει παιδί αποκαλύπτοντας μάλιστα πως έχει ψάξει τις διαδικασίες για να υιοθετήσει.

Συγκεκριμένα είπε: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι κάτι που το θέλησα, το επεδίωξα και δεν το έκανα. Είναι κάτι το οποίο νόμιζα ότι το ήθελα, νόμιζα ότι το επέλεξα, θεωρούσα ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή με κάνει πολύ ευτυχισμένη να ζω έτσι όπως ζούσα».

Η Κατερίνα Γκαγκάκη αμέσως μετά εξομολογήθηκε: «Και κάποια στιγμή σκέφτηκα ότι κοίτα να δεις μπορεί να μην ήταν το ιδανικό, αλλά στις γυναίκες το “κάποια στιγμή” δεν έχει παραπέρα. Σκέφτομαι ακόμα και τώρα την υιοθεσία και έχω ψάξει τις διαδικασίες». Πριν λίγες μέρες, η Κατερίνα Γκαγκάκη προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με την φωτογραφία που δημοσίευσε.

Κατερίνα Γκαγκάκη παιδί υιοθεσία

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μιλάει για πρώτη φορά για την ζωή της και τον ιδανικό σύντροφο

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μιλά για το περιστατικό στο ΑΠΘ - "Ήταν κάτι που με συγκλόνισε"

Share