Χάρης Ρώμας: Αυτοί οι ηθοποιοί από το Καφέ της Χαράς θα είναι στην νέα του σειρά

Τα αποκάλυψε όλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χάρης Ρώμας: Αυτοί οι ηθοποιοί από το Καφέ της Χαράς θα είναι στην νέα του σειρά

Το πρωί της Τετάρτης, ο Χάρης Ρώμας μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην νέα σειρά που ετοιμάζει αυτή την περίοδο μαζί με την Άννα Χατζησοφιά.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να κάνει ένα guest η Σμαράγδα Καρύδη ενώ την ίδια στιγμή αποκάλυψε και ποιοι ηθοποιοί από το Καφέ της Χαράς θα είναι στη νέα του σειρά.

Χάρης Ρώμας ηθοποιοί για την νέα σειρά

Δήλωσε λοιπόν πως πρόκειται να δούμε την Τζόυς Ευείδη, τον Βαγγέλη Δουκουτσέλη που τον είδαμε στον ρόλο του «Όθωνα Τζικακόλια» ενώ θα δούμε και νέους ηθοποιούς.

Μέσα σε όλα, ο Γιάννη Πουλόπουλος αποκάλυψε ότι η πρεμιέρα θα γίνει τον Ιανουάριο του 2022.

Εμπνευσμένη από τον ελληνικό κινηματογράφο η νέα σειρά που ετοιμάζει

Ο Χάρης Ρώμας ετοιμάζει μια καινούργια σειρά που θα προκαλέσει αίσθηση, μιας και το περιεχόμενο της φαίνεται να είναι πρωτότυπο.

Τα γυρίσματα για το Καφέ της Χαράς ολοκληρώθηκαν και σε λίγους μήνες θα δούμε το φινάλε. Βέβαια, αυτό δεν πτοεί τον Χάρη Ρώμα, μιας και έχει ετοιμάσει ήδη το επόμενο του βήμα.

Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά και την Σπυριδούλα Τριάντου, ο ηθοποιός και σεναριογράφος δημιουργεί ένα νέο σίριαλ, εμπνευσμένο και βασισμένο στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο και θα αποτυπώνει στην οθόνη την ζωή των πρωταγωνιστών.

Αναφορικά τώρα με τους ηθοποιούς, τους περισσότερους δεν τους έχουμε συνηθίσει τηλεοπτικά ενώ από το Καφέ της Χαράς θα παραμείνουν μόνο η Τζόυς Ευείδη κι ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης.

Ο Χάρης Ρώμας μάλιστα είναι ένα βήμα πριν συμφωνήσει με το Mega.

Χάρης Ρώμας νέα σειρά