Έφη Αλεβίζου: Ξέσπασε σε δάκρυα αντικρίζοντας τον σύζυγο της Καρόλαιν με το μωρό στην αγκαλιά του

Σπαράζουν οι εικόνες της κηδείας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έφη Αλεβίζου: Ξέσπασε σε δάκρυα αντικρίζοντας τον σύζυγο της Καρόλαιν με το μωρό στην αγκαλιά του

Η κηδεία της 20χρονης Καρόλαιν που έπεσε θύμα δολοφονίας από αδίστακτες ληστές στα Γλυκά Νερά πραγματοποιήθηκε σήμερα, με την Έφη Αλεβίζου να μην μπορεί να συγκρατήσει τη θλίψη της.

Η δημοσιογράφος του Alpha, κατά την διάρκεια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων, ξέσπασε σε δάκρυα μόλις είδε τον σύζυγο της 20χρονης με το μωρό τους στην αγκαλιά τους, όσο ήταν στην κηδεία στη Αλόννησο.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς για αυτούς τους ανθρώπους, είναι οι στιγμές της απόλυτης οδύνης» ζητώντας λίγο αργότερα συγγνώμη από τους τηλεθεατές για την συγκίνηση της.

 Έφη Αλεβίζου ξέσπασε σε δάκρυα για την κηδεία στα Γλυκά Νερά

Υποβασταζόμενη η μητέρα της Καρολάιν στην κηδεία της

Το πρωί της Παρασκευής συγγενείς της 20χρονης Καρολάιν μαζί με την μητέρα της μετέφεραν τη σορό της από την Αθήνα στο Βόλο, και από εκεί με πλοίο της γραμμής στο λιμάνι του νησιού. Στις 15:00 το μεσημέρι, θα την αποχαιρετίσουν για πάντα.

Στο ναό της Αγίας Παρασκευής στο Πατητήρι Αλοννήσου βρέθηκε ο αντιδήμαρχος για να εποπτεύσει το χώρο και να κανονίσει μέτρα ασφαλείας. Το κλίμα στο νησί είναι βαρύ.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της, η οποία με δάκρυα στα μάτια και υποβασταζόμενη δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν θα δει ξανά και δεν θα μιλήσει πάλι με την κόρη της.

Φονικό Γλυκά Νερά μητέρα Καρολάιν

Οι εξελίξεις στο φονικό στα Γλυκά Νερά είναι ραγδαίες και σημαντικά στοιχεία θα φέρει στο φως η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή Φως στο Τούνελ.