Στράτος Τζώρτζογλου - αποκλειστικό: Πόσο καιρό απείχε από... το κρεβάτι πριν γνωρίσει την Σοφία;

"Θέλω να κάνουμε τα παιδιά του Πειραιά! Και ένα και δυο και τρία και... πέντε"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στράτος Τζώρτζογλου - αποκλειστικό: Πόσο καιρό απείχε από... το κρεβάτι πριν γνωρίσει την Σοφία;

Τα θαύματα, η απουσία, το σεξ και ο έρωτας, η επιθυμία να κάνουν ένα παιδί, το παρασκήνιο στη “Φάρμα”, τα σχόλια που ακούστηκαν, ο γάμος τους, τα διαφορετικά αλλά και τα όμοια που τους ενώνουν. Ο Στράτος Τζώρτζογλου μόλις έχει βγει από το ριάλιτι του ΑΝΤ1 και δίνει την πρώτη του αποκλειστική συνέντευξη μαζί με τη σύζυγό του Σοφία Μαριόλα, σε μια σούπερ αποκαλυπτική φωτογράφιση!

Μετά από δύο χρόνια γάμου, συμπεριφέρονται ακόμα λες και είναι νιόπαντροι. Στη φωτογράφιση μάς... περίσσεψαν τα γλυκόλογα του Στράτου προς τη γυναίκα του και κάθε φορά εκείνη τον κοιτούσε με θαυμασμό. Φάνηκε τελικά ότι αυτοί οι δύο μήνες που για πρώτη φορά έμειναν μακριά ο ένας από τον άλλον έγιναν η αφορμή για να ξαναφουντώσει ο έρωτάς τους!

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Στράτου Τζώρτζογλου και της Σοφίας Μαριόλα

Στράτος Τζώρτζογλου Σοφία Μαριόλα περιοδικό You

Σοφία ζήλευες τον Στράτο που στη “Φάρμα” περιστοιχιζόταν από ωραίες γυναίκες;

Σ. Όχι. Άλλωστε ποτέ δεν μου έχει δώσει τέτοιο δικαίωμα. Είχε πολύ ωραία κορίτσια μέσα στη “Φάρμα” αλλά αφού δεν τα κοιτούσε ο Στράτος δεν είχε νόημα να τον ζηλέψω.

ΣΤ. Εγώ όχι απλώς τη ζηλεύω αλλά δεν θέλω κανένας άντρας να την κοιτάζει! (γέλια) Κάνω ό,τι μπορώ για να δείχνω σε όλους ότι... αυτοπυρπολούμαι από έρωτα για εκείνη!

Το διάστημα που έλειπε εκείνος στο παιχνίδι, ζορίστηκες λόγω μοναξιάς;

Σ. Ήταν όντως ζόρικο γιατί συνέπεσε και με την καραντίνα. Ο Στράτος, όπως καταλαβαίνεις, όταν είναι μέσα στο σπίτι κάνει πάντα έντονη την παρουσία του και ξαφνικά επικράτησε πολλή ησυχία που μου φάνηκε παράξενη! (γέλια) Έπαθα κατάθλιψη γιατί είχα συνηθίσει να είμαστε πάντα μαζί 24 ώρες το 24ωρο.

Στενοχωριόσουν όταν τον έβλεπες μέσα στο παιχνίδι να περνά δύσκολα;

Σ. Στενοχωρήθηκα την ώρα που έκλαψε όταν τον ρώτησαν αν του λείπω. Ποτέ ξανά δεν τον είχα δει να “σπάει”. Είναι πάντα γενναίος και δεν περίμενα αυτή την αντίδραση.

ΣΤ. Ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου. Είχα πάρει μαζί μου και μια μικρή φωτογραφία της και κάθε φορά που μου έλειπε την κοιτούσα! Κάποια στιγμή, μάλιστα, σκέφτηκα να φύγω από το παιχνίδι για να είμαι ξανά μαζί της. Εκπαίδευσα τον εαυτό μου, όμως, στο να κρατηθώ για να μη λυγίσω.

Πώς τον εκπαίδευσες και στις σωματικές ορμές; Είστε νιόπαντροι και ερωτευμένοι. Δεν σου έλειψε το σεξ;

ΣΤ. Δεν μ' ενδιαφέρει το σεξ χωρίς να υπάρχει έρωτας. Πριν γνωρίσω τη Σοφία, είχα μείνει για οκτώ μήνες χωρίς να κάνω σεξ. Δεν με ένοιαζε. Μπορεί να έβλεπα δεκάδες δελεαστικά κορμιά γυναικών γύρω μου αλλά απλώς τα θαύμαζα.

Μέσα στο παιχνίδι δήλωσες ότι θέλεις να κάνετε ένα παιδί...

ΣΤ. Και ένα και δύο και τρία... και πέντε! Τα παιδιά του Πειραιά θέλω να κάνουμε! (γέλια)

Σ. Η αλήθεια είναι ότι τον πρώτο καιρό που γνωριστήκαμε, ο Στράτος ήταν πιο έτοιμος για να αποκτήσει παιδί σε σχέση μ' εμένα. Τώρα και εγώ πια νιώθω πιο έτοιμη από ποτέ. Αυτό είναι, άλλωστε, και η ουσία της ζωής, το να κάνεις οικογένεια με τον άνθρωπο που αγαπάς.

Δείτε εδώ backstage βίντεο από την συνέντευξή τους

Περισσότερες δηλώσεις στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί από σήμερα, Τετάρτη, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ