Βάσω Λασκαράκη: Το απίστευτο σχόλιο της κόρης της για τις φωτογραφίες της

«Όταν οι εργασίες αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βάσω Λασκαράκη: Το απίστευτο σχόλιο της κόρης της για τις φωτογραφίες της

Σε ένα απίστευτο και ξεκαρδιστικό σχόλιο προχώρησε η μικρή κόρη της Βάσως Λασκαράκη, με την ίδια φυσικά να το μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η αγαπημένη ηθοποιός σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την ζωή της, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Αυτό βέβαια όπως φαίνεται είναι κάτι που το έχει παρατηρήσει και η κόρη της, η οποία έδωσε μια φοβερή απάντηση σε μια άσκηση του σχολείου της.

Συγκεκριμένα, δίπλα στη λέξη φωτογραφία η Εύα έγραψε χαρακτηριστικά: “Η μαμά μου κάνει πολλά ποστ με φωτογραφίες”.

Φυσικά, η Βάσω Λασκαράκη δεν μπορούσε παρά να μην μοιραστεί το ξεκαρδιστικό αυτό στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram, γράφοντας χαρακτηριστικλα: “Oh no! Όταν οι εργασίες αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα”.

Στο μεταξύ, πριν λίγο καιρό, η ηθοποιός και ο Λευτέρης Σουλτάτος γιόρτασαν την επέτειο γάμου τους, με την πρώτη να προχωρά σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση.

Βάσω Λασκαράκη το απίστευτο σχόλιο της κόρης της για τις φωτογραφίες της

«Η κόρη μου είναι ένα άλλο παιδί όταν έρχεται στην Κρήτη»

Στην Δέσποινα Βανδή και στην εκπομπή “Μy Greece” παραχώρησε η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος την πρώτη τους κοινή συνέντευξη.

Η τραγουδίστρια και η ηθοποιός θέλησαν να κάνουν μια βόλτα στα Ανώγεια και στην Πλατεία στο Περαχώρι και μέσα σε όλα, η Βάσω Λασκαράκη μίλησε για το πως της φαίνεται η ζωή στην Κρήτη, αλλά και πόσο αρέσει στη κόρη της, Ευά.

=«Με έβγαλε εδώ η ζωή στην Κρήτη. Εδώ είναι σαν να σταματά ο χρόνος. Παρόλο που το Ηράκλειο θυμίζει τη Θεσσαλονίκη. Ο σύζυγός μου έχει καταγωγή από τα Ανώγεια. Με έφερε στα χιόνια και παίξαμε χιονοπόλεμο. Είναι πολύ όμορφο μέρος, έχει μια άλλη ενέργεια.

Είναι πιο ήρεμα εδώ. Μέσα από τα παιδιά το καταλαβαίνεις καλύτερα. Βλέπω την κόρη μου που έχει τη δυνατότητα να ζει και στην Αθήνα και στην Κρήτη. Εδώ είναι πιο χαρούμενη, πιο ήρεμη. Είναι κάτι που με συγκινεί πολύ όταν το βλέπω. Είναι άλλο παιδί όταν έρχεται στην Κρήτη.

Πάντα με ρωτάει αν μπορούμε να μετακομίσουμε στην Κρήτη. Της αρέσει να νοικιάζουμε ένα τροχόσπιτο και να γυρίζουμε όλη την Κρήτη»