Ελεονώρα Μελέτη: Η αποκάλυψη για το νέο της επαγγελματικό βήμα

Το όλο νόημα σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελεονώρα Μελέτη: Η αποκάλυψη για το νέο της επαγγελματικό βήμα

Σε μια αινιγματική ανάρτηση προχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία θέλησε να αποκαλύψει το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η παρουσιάστρια λοιπόν ανέφερε πως είναι αρκετά χαρούμενο για κάτι νέο που ετοιμάζει, αναφερόμενη λογικά στην μεταγραφή της στο Mega, το οποίο φυσικά ήθελε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε κάτω από την εν λόγω ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη, κάτι που παρατήρησαν αρκετοί.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη και το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη

“Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που τα βλέπουμε όλα άσπρα. Άλλες πάλι φορές τα βλέπουμε όλα μαύρα. Είτε γιατί έτσι είμαστε, είτε γιατί έτσι μας είπαν. Αν κ βέβαια έως ότου γνωρίσουμε τους εαυτούς μας, συνήθως είμαστε αυτό που μας λένε…

μέχρι να συνειδητοποιήσουμε πως τελικά μπορεί κάπου στη μέση να υπάρχει κ το γκρι… με αυτό το «αινιγματικό» ποστ, θέλω να μοιραστώ ένα τσικ από τη μεγάλη χαρά που έχω για κάτι που έρχεται… το ήθελα καιρό, πολλοί από εσάς με παροτρύνατε να το τολμήσω. Να ξέρετε πως εσείς, αυτοί οι ωραίοι τύποι, με πείσατε να κάνω το βήμα. Σε λίγο τα νεότερα! Μήπως μπορείτε να μαντέψετε τι έρχεται?”

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη: ” σημασία έχει ότι είσαι πολύ χαρούμενη … άρα είναι κάτι που θα κανείς με την καρδιά σου … καλή επιτυχία λοιπόν σε ότι καινούριο έρχεται στην ζωη σου Ελεονώρα μου”.

Ελεονώρα Μελέτη η αποκάλυψη για το νέο της επαγγελματικό βήμα
Ελεονώρα Μελέτη η αποκάλυψη για το νέο της επαγγελματικό βήμα και σχόλιο Μενεγάκη

Πρόσωπο έκπληξη "έκλεισε" με την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Όπως έχει γραφτεί, η Ελεονώρα Μελέτη αποχωρεί από τον ALPHA και μετακομίζει στο MEGA, όπως και αγαπημένος παρουσιαστής και πρόκειται να αναλάβει την πρωινή ζώνη του σταθμού.

Σύμφωνα, με ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και της δημοσιογράφου, Δήμητρας Καλφούντζου το πρώτο πρόσωπο που έκλεισε για την εκπομπή της είναι η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Οι δυο γυναίκες έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, ενώ είναι και κουμπάρες, αφού η Ελεονώρα Μελέτη είναι η νονά του γιου της. Πολλές φορές επίσης ο φακός τις έχει απαθανατίσει σε βόλτες τους.