Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Εγώ ανανέωσα ένα πολύ ισχυρό συμβόλαιο...πως θα μπορούσα να φύγω;»

Η παρουσιάστρια απαντάει στις φήμες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Εγώ ανανέωσα ένα πολύ ισχυρό συμβόλαιο...πως θα μπορούσα να φύγω;»

Η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε στις φήμες που την ήθελαν να αποχωρεί από τον Alpha καθώς η ίδια αναφέρθηκε στο Happy Day για την ερχόμενη σεζόν αλλά και για τις διακοπές που θα κάνει με την οικογένειά της.

«Στο κλείσιμο της εκπομπής γίναμε και πάλι 15 χρονών το διασκεδάσαμε. Ο Δήμος Βερύκιος ζει για τις κόντρες μας αλλά δεν μπορεί ο ένας χωρίς τον άλλον. Εξάλλου υπάρχουν αρκετά βίντεο που αποδεικνύουν την σχέση μεταξύ τους.

Δεν ξέρω τι ακούγεται για εμένα και ποιος κάνει τις διαρροές και τι συμφέροντα εξυπηρετεί, εγώ έχω να πω ότι πέρυσι ανανέωσα ένα πολύ ισχυρό συμβόλαιο 2+1 οπότε πως θα μπορούσα να φύγω;

Η ίδια στην συνέχεια είπε χαρακτηριστικά Είμαστε ήδη σε mood διακοπών παιδιά, θα πάμε στην Πάρο που έχουμε το σπίτι μας εκεί γιατί ο άνδρας μου δουλεύει εγώ θα φύγω με τα παιδάκια. Ο Θέμης θα πηγαινοέρχεται και μετά τον Αύγουστο θα κάνουμε όλοι μαζί διακοπές»

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε με το πιο ευχάριστο κλείσιμο για την εκπομπή Happy Day

Έτσι, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες αποφάσισαν να παίξουν μπουγέλο έξω από το πλατό. (Δείτε εδώ συνεργάτη της να αδειάζει γνωστή παρουσιάστρια)

Μπορεί να ήταν μια δύσκολη χρονιά αλλά οι ίδιοι το διασκέδασαν πάρα πολύ και με πολύ όμορφο τρόπο. Η Σταματίνα, δεν δίστασε να ευχαριστήσει ακόμη και τους συνεργάτες της αλλά και το κοινό της για την όλη στήριξη.

«Ευχαρίστησα έναν προς έναν όλους τους συνεργάτες αυτής της εκπομπής και αυτό είναι κάτι που νιώθω ότι χρωστάω γιατί όπως σας έχω πει πάρα πολλές φορές η τηλεόραση είναι μια ομαδική δουλειά. Και είμαι από τους ανθρώπους που το ξέρουν γιατί πριν γίνω κεντρική παρουσιάστρια έχω υπηρετήσει εκπομπές και δουλειές και πιστεύω πολύ στο σύνολο και σε αυτό το αποτέλεσμα», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Όπως πιστεύω πολύ και στο πρόσταγμα που δίνει ο αρχισυντάκτης και γι’ αυτό οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αρχισυντάκτρια μας, τη Μαίρη Παλιαλέξη. Κυρίως, όμως, θέλω να ευχαριστήσω εσάς γιατί σε μια δύσκολη χρονιά με κορωνοϊό μας επιλέξατε και ήμασταν η πρώτη επιλογή σας στη ζώνη προβολής μας. Και αυτό είναι το μεγάλο μας παράσημο. Σας αγαπάμε πολύ, καλό καλοκαίρι», πρόσθεσε επίσης η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ξεκίνησε… το μπουγέλο.

Βέβαια, μετά το μπουγέλο η Σταματίνα Τσιμτσιλή, πιο βρεγμένη από ποτέ, πήρε ξανά το μικρόφωνο και είπε: «Εύχομαι πραγματικά να βρείτε κι εσείς την ευκαιρία να το διασκεδάσετε όπως εμείς γιατί ήταν μια δύσκολη χρονιά και το είχαμε πάρα πολύ ανάγκη να ξεφύγουμε και να εκτονωθούμε και να περάσουμε ωραία. Καλό καλοκαίρι, σας αγαπάμε πολύ, να περάσετε όμορφα».

Δείτε το απόσπασμα: