Εκτός Αθηνών η Τατιάνα Στεφανίδου - Η πρώτη της καλοκαιρινή εξόρμηση

Η φωτογραφία στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εκτός Αθηνών η Τατιάνα Στεφανίδου - Η πρώτη της καλοκαιρινή εξόρμηση

Λίγο μετά το φινάλε του T-live, η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε μια μικρή εξόρμηση μακριά από την Αθήνα και συγκεκριμένα στην Λακωνία.

Η γνωστή παρουσιάστρια, μιας και είναι πλήρως εμβολιασμένη και έχει και αρκετό ελεύθερο χρόνο, ξεκίνησε και επίσημα τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Τατιάνα Στεφανίδου μοιράστηκε και το πρώτο της καλοκαιρινό στιγμιότυπο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου από τις διακοπές της

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: “Καλημέρα από το Γερολιμένα της Λακωνίας, ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας, με έντονη τη σφραγίδα της ελληνικής ιστορίας, όπως άλλωστε και όλος ο Μωριάς! Με την πρώτη ματιά κατάλαβα γιατί ο συγχωρεμένος ο Θεμάκος το αγάπησε τόσο, που θέλησε να μείνει για πάντα εδώ”.

Η φωτογραφία με ολόσωμο μαγιό πάνω στο σκάφος της

Οικογενειακώς, πέρασαν το τριήμερο κάνοντας βόλτα σε διάφορα νησάκια και όπως είδαμε από τις αναρτήσεις που πραγματοποιούσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πέρασε τέλεια.

Μια φωτογραφία της ωστόσο, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για την σιλουέτα της. Η Τατιάνα Στεφανίδου, δημοσίευε φωτογραφία της ποζάροντας με ολόσωμο... αποκαλυπτικό μπικίνι και πίνοντας χαλαρή την μπύρα της. Ενώ, και πριν λίγες ημέρες μαζί με τον σύζυγό και τα παιδιά της επισκέφθηκαν πανέμορφο νησί, κάνοντας χαμό.

Χλωμό το μέλλον του T-live και της Τατιάνας Στεφανίδου στον ALPHAtv

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια όπως φαίνεται τη νέα σεζόν δεν θα μας καλησπερίζει με την εν λόγω ενημερωτική εκπομπή.

Οι ιθύνοντες του σταθμού δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με την πορεία του T-live μέχρι σήμερα, όχι μόνο επειδή σημειώνει μονοψήφια νούμερα σε τηλεθέαση όσον αφορά το δυναμικό κοινό, αλλά και λόγω των επιθέσεων που δέχεται από τους τηλεθεατές.

Το κερασάκι στην τούρτα και αυτό που τους έκανε να φτάσουν στο αμήν, ήταν οι αντιδράσεις που ξέσπασαν για τον τρόπο παρουσίασης και προσέγγισης γενικά του θέματος του τροχαίου στη Βουλή. Μάλιστα, η ίδια η Τατιάνα Στεφανίδου αναγκάστηκε να απαντήσει δημόσια στα μηνύματα που δέχεται.