7+1 ζευγάρια της ελληνικής showbiz που μέσα στο 2021 ανακοίνωσαν πως χώρισαν

Όπως φαίνεται η "τέλεια σχέση" δεν υπάρχει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
7+1 ζευγάρια της ελληνικής showbiz που μέσα στο 2021 ανακοίνωσαν πως χώρισαν

Όπως αποδείχθηκε από την Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαϊδη που χώρισαν μετά από 20 χρόνια, η "τέλεια σχέση" δεν υπάρχει και αν υπάρχει είναι πολύ σπάνια. Μέσα στο 2021 8 ζευγάρια της ελληνικής showbiz, αποφάσισαν είτε από κοινού είτε έπειτα από απόφαση του ενός να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Μερικούς τους περιμέναμε, άλλοι όμως "έσκασαν" από το πουθενά.

Αρχικά να πούμε πως πρώτο το Youweekly.gr είχε αποκαλύψει πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik έβαλαν τέλος στη σχέση τους. Άρα θα ξεκινήσουν από αυτούς.

Αυτά είναι τα ζευγάρια της showbiz που χώρισαν μέσα στο 2021

Ο Snik και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έζησαν έναν όμορφο έρωτα, τον οποίο στέγασαν και στο ίδιο σπίτι, αφού σε σύντομο χρονικό διάστημα πήραν την απόφαση να συγκατοικήσουν. Τι και αν ο ράπερ έλεγε πως το μοντέλο θα μπορούσε να γίνει η μητέρα του παιδιού του, τελικά έπειτα από 2 χρόνια περίπου, χώρισαν οριστικά.

Snik Παπαγεωργίου οριστικός χωρισμός

Πρώτοι μάλιστα εδώ στο Youweekly.gr σας αποκάλυψε πως χώρισαν και η Μαρίνα με τον Γιώργο Πατούλη. Το ζευγάρι έβαλε τέλος στο γάμο του μετά από 35 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός παιδιού. Η απόφαση ήταν του περιφερειάρχη Αττικής, κάτι που ενόχλησε την σύζυγό του.

Μαρία Γιώργος Πατούλης διαζύγιο

Μετά από σχεδόν 4 χρόνια γάμου και 8 σχέσης, χώρισαν και η Άννα Μπουσδούκου με τον Σταύρο Ιωαννίδη. Μάλιστα μπορεί να έγινε γνωστός ο χωρισμός τους πρόσφατα, όμως έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και πάρα πολλούς μήνες.

Μπουσδούκου διαζύγιο

Από τον αγαπημένο της χώρισε και η Δανάη Μπάρκα μετά από 8 χρόνια σχέσης. «Είπαμε ότι για να μη φτάσουμε στο άσχημο σημείο, ας βάλουμε μια τελεία σε αυτό που έχουμε τώρα. Ας πονέσουμε, ας κλάψουμε και ας σεβαστούμε το τι είμαστε», είχε εξομολογηθεί.

Δανάη Μπάρκα χώρισε

Σαν "βόμβα" ωστόσο έσκασε και ο χωρισμός του Ιωάννη Παπαζήση από την Βανέσα Αδαμοπούλου. Έβαλαν τέλος μετά από 15 χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός παιδιού. Ο ηθοποιός μάλιστα, σε δηλώσεις του δεν θέλησε να αναφερθεί στον χωρισμό τους λόγω του γιου τους.

Παπαζήσης Αδαμοπούλου χωρισμός

Με τον χωρισμό της απασχόλησε και η Κάτια Ταραμπάνκο. Μάλιστα, το τέλος της σχέσης τους επιβεβαίωσε και ο Κώστας Χωρινός αποκλειστικά στο Youweekly.gr.

Ταραμπάνκο χωρισμός

Και ο Ιωσήφ Μαρινάκης χώρισε από την πρώην αγαπημένη του Χρύσα Καλπάκη, έπειτα από 14 χρόνια κοινής πορείας και 5 χρόνια γάμου. Το ζευγάρι παρόλο που έδειχνε φουλ ερωτευμένο αποφάσισε να βάλει τέλος, με τους δυο τους να χαράζουν διαφορετική πορεία.

Μαρινάκης Καλπάκη διαζύγιο

Πιο φρέσκος ωστόσο χωρισμός είναι της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη έπειτα από 20 χρόνια σχέσης και 18 γάμου, αλλά και την απόκτηση 2 παιδιών.

Βανδή Νικολαίδης διαζύγιο