Πρόβα νυφικού για τη Βασιλική Μιλλούση

Ξεκίνησε τις προετοιμασίες για τον γάμο της με τον Λευτέρη Πετρούνια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρόβα νυφικού για τη Βασιλική Μιλλούση

Λίγο καιρό μετά την βάφτιση των παιδιών τους, η Βασιλική Μιλλούση κα ο Λευτέρης Πετρούνιας ξεκίνησαν τις προετοιμασίες για τον γάμο τους. Μάλιστα, η αθλήτρια ήδη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από την πρόβα νυφικού.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια και σε λίγο καιρό σκοπεύει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Έτσι, η Βασιλική Μιλλούση, όσο ο Λευτέρης Πετρούνιας βρίσκεται στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, βρήκε την ευκαιρία να ψάξει το νυφικό που θα φορέσει στον γάμο της.

Η ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση από την πρόβα νυφικού

Βασιλική Μιλλούση Λευτέρης Πετρούνιας γάμος

Συγκίνησε η ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση για το χρυσό του Λευτέρη Πετρούνια

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βασιλική Μιλλούση θέλησε να εκφράσει την αμέριστη χαρά της για τη νέα μεγάλη επιτυχία που σημείωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η αγαπημένη αθλήτρια δεν μπόρεσε να μην μοιραστεί μετους διαδικτυακούς της φίλους τον ενθουσιασμό για τον σύζυγό της, και έτσι, μίλησε με τα πιο υπέροχα λόγια για εκείνον και όλα όσα έχει καταφέρει στην καριέρα του.

«Κλαίω ακόμα, ανεβάζω αυτό γιατί ο κόσμος το είχε σίγουρο….λίγοι όμως γνώριζαν τι έπρεπε να καταφέρεις για να πάρεις αυτή την πολυπόθητη πρόκριση σήμερα και αυτοί οι λίγοι μαζί με όλο τον κόσμο κλαίνε ακόμα από χαρά και υπερηφάνεια!

Μπράβο γιατί κατάφερες αυτό που μόνο εσύ θα μπορούσες, μόνο η δική σου ψυχή θα έκανε το καλύτερο πρόγραμμα την πιο δύσκολη στιγμή, μπράβο γιατί ακόμα και όταν όλα γύρω σου έδειχναν ότι δεν θα τα καταφέρεις εσύ δούλευες πιο σκληρά και το πίστευες! Μπράβο για όλα αυτά και για όλα τα υπόλοιπα !Υπερήφανη μέχρι τον ουρανό! Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα! Τα καταφέρατε», ανέφερε στην ανάρτηση της η Βασιλική Μιλλούση.