Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: Αυτό είναι το βίντεο από την πρώτη τους συνάντηση στο σπίτι του Κοκλώνη

Όλο το ακούγαμε και επιτέλους τώρα το βλέπουμε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: Αυτό είναι το βίντεο από την πρώτη τους συνάντηση στο σπίτι του Κοκλώνη

Στο σπίτι του Νίκου Κοκλώνη έγινε η πρώτη συνάντηση της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή, λίγο πριν την κοινή τους εμφάνιση στη σκηνή του J2US.

Η στιγμή αυτή για πολλούς θεωρήθηκε ιστορική, μιας και ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης για μήνες, Οι δύο τραγουδίστριες μάλιστα πρωτοσυναντήθηκαν στο σπίτι του παρουσιάστη, ο οποίος είχε αναφέρει χαρακτηριστικά για το γεγονός αυτό: «Η αληθινή πρώτη συνάντηση έγινε σπίτι μου. Δεν είχαν ξαναβρεθεί. Όταν μπήκε η Άννα στο σπίτι και είδε τη Δέσποινα με κοιτάει και λέει, “Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη…”. Μου αρέσει να φέρνω τους ανθρώπους κοντά».

Σήμερα λοιπόν, με αφορμή τα γενέθλια της Δέσποινας Βανδή, ο Νίκος Κοκλώνης δημοσίευσε για πρώτη φορά το βίντεο από την πρώτη συνάντηση της Βίσση - Βανδή και όπως βλέπουμε οι δυο τους τραγουδούσαν το κομμάτι του Νίκου Καρβέλα «Αντίστροφη μέτρηση».

Το βίντεο Βανδή - Βίσση

Στην λεζάντα της ανάρτησης, ο Νίκος Κοκλώνης έγραψε χαρακτηριστικά: «Δέσποινα Βανδή, εσύ έχεις γενέθλια, σε μένα όμως φέτος, μαζί με την απόλυτη Άννα Βίσση μου κάνατε το μεγαλύτερο δώρο- από αυτά τα ανεπανάληπτα! Τι εννοώ; Το one of a kind δώρο μου ήρθε τα περασμένα Χριστούγεννα στην πρώτη σας συνάντηση με την Άννα στο σπίτι μου -ήμουν ο πιο τυχερός άνθρωπος (μεγάλος fan και των δυο σας) που σας άκουσα να τραγουδάτε μαζί α καπέλα.

Ήταν εκείνη την ημέρα που ουσιαστικά βρεθήκατε πρώτη φορά μαζί, μιλήσατε για τόσα πολλά κ συμφωνήσατε να βάλετε φωτιά στη σκηνή του just. Δεν γράψαμε μόνο τηλεοπτική ιστορία, αλλά έγινε και η αρχή μια ωραίας φιλίας ανάμεσά σας. Αυτό πάντα θα με συγκινεί! Μέσα από αυτά που ξεκινήσαμε εκείνο το βράδυ, η Άννα, εσύ, ο Γιώργος Αρσενάκος κ εγώ γεννήθηκε η έμπνευση για πολλά ακόμα που έρχονται σύντομα! Για να κλείσω με κάτι δικό μου- γούτσου γούτσου και χρόνια σου πολλά! Love you σου αξίζουν τα καλύτερα».

Γι΄αυτό το λόγο συναντήθηκαν η Άννα Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή

Λίγους μήνες μετά την τηλεοπτική συνάντησή τους, η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή συναντήθηκαν ξανά και απέδειξαν πως έχουν καταλήξει να είναι φίλες! Οι δυο τους συναντήθηκαν για καφέ μαζί με τον Γιώργο Αρσενάκο και γέμισαν το Instagram με κοινές τους φωτογραφίες.

Η εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου, θέλησε να αποκαλύψει τι έχουμε να δούμε στη συνέχεια από τις δύο αγαπημένες τραγουδίστριες.

«Του χρόνου, θα έχουμε κοινή εμφάνιση και όχι τηλεοπτική, αλλά Live συνάντηση Βίσση - Βανδή πάνω στην πίστα. Και για να μην παρεξηγηθώ, θα έχουμε συνάντηση της Δέσποινας και της Άννας, ή αλλιώς της Άννας και της Δέσποινας. Δεν είναι τυχαίο ότι έγινε το ραντεβού τους με τον Γιώργο Αρσενάκο. Είναι συμφωνημένο πλέον και το μαγαζί το οποίο θα εμφανίζονται θα το μάθουμε σύντομα», αποκάλυψε.

Και στη συνέχεια τόνισε...

«Οι δύο κυρίες για πρώτη φορά θα συνεργαστούν στην ίδια πίστα, γίνονται ραντεβού σε πολύ καλό κλίμα για το πρόγραμμα αλλά και όλες τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους. Θα δούμε και ντουέτα, όχι μόνο ένα ντουέτο».