Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αυτό ήταν το σπίτι που έμεναν επί χρόνια η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ξεκινάει το μοίρασμα των πραγμάτων

Αυτό ήταν το σπίτι που έμεναν επί χρόνια η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη
News 01.08.2021 13:43
Από Youweekly Team

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες κάνει διακοπές με... άλλη παρέα.

Οι δυο τους τα τελευταία χρόνια συγκατοικούσαν σε ένα σπίτι που ουσιαστικά έφτιαξαν μαζί. Μπορείτε να δείτε βίντεο από αυτά παρακάτω:

Βίντεο από τους χώρους του σπιτιού της Ζέτας και του Μιχάλη

Η γνωριμία και ο έρωτας

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια γνωρίστηκαν το 2010 στα Mad Awards και αμέσως φάνηκε η συμπάθεια που είχε ο ένας για τον άλλον. Οι δυο τους άρχισαν να κάνουν μαζί διακοπές στην Πάρο (όπου ο τραγουδιστής διαθέτει εξοχική κατοικία) και ο έρωτας τους ξεκίνησε να αναπτύσσεται.

Ο καλλιτέχνης και η ηθοποιός προσπάθησαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο μετά από λίγο καιρό ανοίχτηκαν και επιβεβαίωσαν ότι είναι μαζί. “Πήρα την απόφαση γιατί αυτό που ένιωθα ήταν αληθινό. Όταν ένιωσα ότι δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε το είπα ανοιχτά” είχε αποκαλύψει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στις αρχές της σχέσης τους.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εξομολογήσεις του είχε παραδεχτεί πως “η Ζέτα μου στάθηκε σαν βράχος” στη δύσκολη οικονομικά περίοδο που πέρασε, με εκείνη να συμπληρώνει μιλώντας για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ότι “ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος που δεν ξέρω αν μας δυνάμωσε κι άλλο αλλά σίγουρα μας ένωσε πολύ. Ξέρουμε ότι ο ένας είναι στήριγμα του άλλου”.

Το καλοκαίρι του 2021 όμως έμελλε να το περάσουν χώρια… Οι χωριστές διακοπές της παρουσιάστριας και του δημοφιλή καλλιτέχνη φαίνεται να φούντωσαν τις φήμες για το τέλος της σχέσης τους.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Υποδέχτηκε το 2021 με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τα κατοικίδια τους

Μιχάλης Χατζηγιάννης για τον εμβολιασμό: «Τι άλλο εργαλείο έχουμε για να αποφύγουμε τα χειρότερα;»

Share