Έφη Αλεβίζου: Καταγγέλλει διευθυντή τηλεοπτικού σταθμού

«Δεν ήθελε να βγαίνουν στην κάμερα δημοσιογράφοι με...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έφη Αλεβίζου: Καταγγέλλει διευθυντή τηλεοπτικού σταθμού

Η δημοσιογράφος του Alpha, Έφη Αλεβίζου παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο “ENJOY” που κυκλοφορεί με την Κυριακάτικη Δημοκρατία και μέσα σε όλα μίλησε για το κίνημα #Metoo στην Ελλάδα αλλά και για έναν διευθυντή ο οποίος δεν ήθελε δημοσιογράφους με παραπανίσια κιλά να βγαίνουν μπροστά στην κάμερα.

Δείτε παρακάτω τι ανέφερε η Έφη Αλεβίζου

«Το μόνο που έχω να πω είναι “επιτέλους”. Επιτέλους, έσπασε το απόστημα δεκαετιών και μερικές πολύ γενναίες γυναίκες βρήκαν το θάρρος να αποκαλύψουν το μαρτύριο που έχουν υποστεί. Θέλει πολύ κουράγιο και ακόμα περισσότερη δύναμη για να καταφέρεις να πεις δημοσίως πράγματα που μέχρι πριν δεν μπορούσες καλά καλά να παραδεχτείς ούτε στον καθρέφτη σου. Ελπίζω όλο αυτό να είναι μόνο η αρχή και να αλλάξει ριζικά αυτή η στρεβλή νοοτροπία, που κυριαρχεί σε πολλά επαγγέλματα», είπε αρχικά η Έφη Αλεβίζου.

Η Έφη Αλεβίζου πρόσθεσε: «Το έχω δηλώσει και παλαιότερα σε μια συνέντευξή μου, ότι είχα έναν διευθυντή που δεν ήθελε να βγαίνουν στην κάμερα δημοσιογράφοι με παραπανίσια κιλά. Είναι τόσο “παλιά” αντίληψη όλο αυτό. Τόσο ξεπερασμένη. Προφανώς, κάθε άνθρωπος θέλει να αρέσει, να είναι αποδεκτός, να νιώθει αρεστός, αλλά το να επηρεάζει κάτι τέτοιο την επαγγελματική σου πορεία το θεωρώ ειλικρινά γελοίο. Τα social media δυστυχώς έχουν παίξει πολύ μεγάλο και πολύ αρνητικό ρόλο σε όλο αυτό. Συχνά σκέφτομαι πόσο τυχεροί ήμασταν όσοι μεγαλώσαμε στα 80s και στα 90s, χωρίς αυτή την πίεση του like».

Έφη Αλεβίζου: Ξέσπασε σε δάκρυα αντικρίζοντας τον σύζυγο της Καρόλαιν

Η κηδεία της 20χρονης Καρόλαιν που έπεσε θύμα δολοφονίας από αδίστακτες ληστές στα Γλυκά Νερά πραγματοποιήθηκε σήμερα, με την Έφη Αλεβίζου να μην μπορεί να συγκρατήσει τη θλίψη της.

Η δημοσιογράφος του Alpha, κατά την διάρκεια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων, ξέσπασε σε δάκρυα μόλις είδε τον σύζυγο της 20χρονης με το μωρό τους στην αγκαλιά τους, όσο ήταν στην κηδεία στη Αλόννησο.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς για αυτούς τους ανθρώπους, είναι οι στιγμές της απόλυτης οδύνης» ζητώντας λίγο αργότερα συγγνώμη από τους τηλεθεατές για την συγκίνηση της.

 Έφη Αλεβίζου ξέσπασε σε δάκρυα για την κηδεία στα Γλυκά Νερά