Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Απίστευτη υποδοχή για Τέντογλου, Πετρούνια και Ντούσκο - Κοσμοσυρροή για τους Ολυμπιονίκες

Επέστρεψαν μαζί με τα μετάλλια τους

Απίστευτη υποδοχή για Τέντογλου, Πετρούνια και Ντούσκο - Κοσμοσυρροή για τους Ολυμπιονίκες
News 02.08.2021 20:50
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Την κατάκτηση 3 μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο πανηγυρίζει η Ελλάδα. Ο Στέφανος Ντούσκος κέρδισε το χρυσό στην κωπηλασία, ο Μίλτος Τέντογλου εξίσου χρυσό στο μήκος ενώ ο Λευτέρης Πετρούνιας το χάλκινο στους κρίκους.

Οι δύο τελευταίου επέστρεψαν στο Ολυμπιακό Χωριό και έλαβαν μια πολύ θερμή υποδοχή από τα μέλη της ελληνικής αποστολής που παραμένουν στο Τόκιο.

Αρχικά έφτασε ο Μίλτος Τέντογλου, όπου οι παίκτες της εθνικής ομάδας πόλο του είπαν χαρακτηριστικά: “Μίλτο σε ευχαριστούμε” με τον ίδιο να απαντά: “Εγώ σας ευχαριστώ μάγκες”. Μετά από λίγο έφτασε και ο Λευτέρης Πετρούνιας ο οποίος αγκάλιασε αμέσως τον Μίλτο Τεντόγλου, ενώ έπειτα χαιρέτησε τα μέλη της αποστολής, δίνοντας ταυτόχρονα την υπόσχεσή για διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

Ο ίδιος ανέφερε μεταξύ άλλων: “Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, σε όλη την ελληνική αποστολή και ιδιαίτερα στον κύριο Καπράλο, στον αρχηγό μας, στον προπονητή μου και σε όλους εσάς που βρίσκεστε εδώ”.

Θερμή υποδοχή έλαβε φυσικά και ο Στέφανος Ντούσκος, ο οποίος επέστρεψε στα Ιωάννινα, τον τόπο καταγωγής του. Τα Ιωάννινα «γκρέμισαν τα τείχη της» για τον σπουδαίο αθλητή της κωπηλασίας με εκατοντάδες πολίτες να αποθεώνουν την αυτοκινητοπομπή, η οποία τον συνόδευε κατά την είσοδό του στην πόλη της Ηπείρου.

Ο ίδιος, με την ελληνική σημαία στην πλάτη του, καθόταν στο στρατιωτικό τζιπ που οδηγούσε την πομπή, βιώνοντας πρωτόγνωρες στιγμές δόξας και περηφάνιας.

Νέο κρούσμα κορωνοϊού σε μέλος της Εθνικής ομάδας

Πριν από κάτι ημέρες έγινε γνωστό πως η Ευαγγελία Πλατανιώτη βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό στους Ολυμπιακούς Αγώνες που πραγματοποιούνται στο Τόκιο,

Αυτή τη φορά όμως θύμα είναι ένα άλλο άτομο καθώς βρέθηκε κρούσμα σε μέλος της Εθνικής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης, όπου σήμανε και πάλι συναγερμός.

«Θετική στον κορωνοϊό είναι αθλήτρια της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης.
Η αθλήτρια θα συνεχίσει τη διαμονή της σε ειδικό ξενοδοχείο καραντίνας εκτός του Ολυμπιακού Χωριού.
Οι υπόλοιπες αθλήτριες της ομάδας υποβλήθηκαν σε τεστ τα οποία ήταν αρνητικά αλλά θα παραμείνουν στο Ολυμπιακό Χωριό σε καθεστώς εντατικής παρακολούθησης».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στέφανος Ντούσκος: Συγκινεί η πρώτη του ανάρτηση μετά το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ολυμπιακοί Αγώνες: Απίστευτη καταγγελία από τον γυμναστή του Τσιτσιπά - «Η διαμονή είναι άθλια»

Share