Δημόσια έκκληση από την Κατερίνα Στικούδη στο Instagram

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημόσια έκκληση από την Κατερίνα Στικούδη στο Instagram

Δημόσια έκκληση για βοήθεια έκανε η Κατερίνα Στικούδη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση και το party που έκανε στο σπίτι της μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Από την γιορτινή ημέρα αυτή μάλιστα, δεν γινόταν να λείπει και ο σύζυγός της.

Η τραγουδίστρια λοιπόν, θέλοντας να βοηθήσει έναν συνάνθρωπο της που έχει ανάγκη, δημοσίευσε σε story της τα στοιχεία άνδρα στη Θεσσαλονίκη, στο νοσοκομείο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο, που χρειαζόταν άμεσα αίμα.

Η Κατερίνα Στικούδη που σε λίγες εβδομάδες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και την έχουμε ξαναδεί να κάνει παρόμοιες αναρτήσεις.

Αυτή είναι η έκκληση που έκανε η Κατερίνα Στικούδη

Δημόσια έκκληση από την Κατερίνα Στικούδη στο Instagram

Οργισμένη η Κατερίνα Στικούδη - «Πόσες ανθρώπινες ψυχές θα ταλαιπωρήσεις;»

Με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Στικούδη θέλησε να ξεσπάσει για τις ειδήσεις περί εμπρησμού που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες που ξεσπούν οι φωτιές στη χώρα μας.

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για όλους αυτούς που έχουν προκαλέσει αυτό το μεγάλο κακό στη χώρα.

« Εμπρησμοί, κι άλλοι εμπρησμοί, κάθε καλοκαίρι. Πόσα σπίτια θα κάψεις; Πόσες ανθρώπινες ψυχές θα ταλαιπωρήσεις; Πόσα σπίτια θα εξαφανίσεις; Πόσα ζωάκια θα σκοτώσεις; Πότε θα καταλάβουμε ότι αυτός εδώ ο τόπος απλά μας φιλοξενεί και δεν μας ανήκει; Ξυπνήστε ρε», είπε χαρακτηριστικά εμφανώς εκνευρισμένη στο βίντεο που ανέβασε.

Άσχημα νέα για την εγκυμονούσα Κατερίνα Στικούδη

Η αγαπημένη εγκυμονούσα τραγουδίστρια με ανακοίνωση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως η κατάσταση με τις φωτιές στην Ελλάδα έχει επιβαρύνει ψυχολογικά όλη την ομάδα και έκριναν σωστό να παγώσει για λίγο η κυκλοφορία του.

"Το Suelta δεν θα βγει στο YouTube αυτές τις μέρες όπως ήταν προγραμματισμένο !Η μεγάλη καταστροφή που βιώνει η χώρα μας μόνο οργή και θλίψη μου προκαλεί …

Σύντομα θα γίνουν ανακοινώσεις για την κυκλοφορία ! Out now", ανέφερε στην ανάρτησή της η τραγουδίστρια.