Ποια Νικολέττα; Με αυτή την παίκτρια του Bachelor μιλάει ο Βασιλάκος μετά τον χωρισμό

Η ανάρτηση στο instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ποια Νικολέττα; Με αυτή την παίκτρια του Bachelor μιλάει ο Βασιλάκος μετά τον χωρισμό

Μπορεί ο Παναγιώτης Βασιλάκος να επέλεξε την Νικολέττα Τσομπανίδου στο Bachelor, ωστόσο λίγους μήνες μετά το φινάλε χώρισε και πλέον δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις. Τα "καρφιά" ανάμεσα τους μάλιστα δεν έχουν λείψει, αφού η τσιρλίντερ με λίγα λόγια είχε αναφέρει πως ο... πρώην της την θέλει πίσω, παρόλο που η ίδια είναι σε άλλη σχέση.

Ωστόσο, ο πρώην εργένης του ALPHA που παραμένει εργένης, φαίνεται πως μιλάει με άλλη πλέον πρώην παίκτρια του ριάλιτι. Ο λόγος για μια παίκτρια που αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι γιατί όπως είχε δηλώσει τον ήθελε πολύ και δεν άντεχε να τον διεκδικούν άλλες.

Η Μαρίνα λοιπόν, του ευχήθηκε με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μετά τις φήμες που τους θέλουν να είναι σε σχέση.

Η φωτογραφία της Μαρίνας με τον Bachelor

Βασιλάκος Μαρίνα Bachelor ανάρτηση

Πρώην παίκτρια του The Bachelor δηλώνει ανοιχτά μπάι

Κι ενώ αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του Bachelor, με τον Αλέξη Παππά να σημειώνει ήδη μια απώλεια αφού 19χρονη παίκτρια με το που τον είδε αποχώρησε, πρώην παίκτριες αυτού σπάνε τα κοινωνικά στερεότυπα και χωρίς ενδοιασμούς αποκαλύπτουν πολύ προσωπικά πράγματα για την ζωή τους!

Συγκεκριμένα, η μελαχρινή κοπέλα στην οποία αναφερόμαστε, μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, ωστόσο, τόσο η ίδια, όσο και οι υπόλοιπες συμμετέχουσες, πήρε μεγάλη αναγνωρισιμότητα μετά το τέλος του ριάλιτι.

Η Άννυ είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μάλιστα έκανε μια αποκάλυψη που ξάφνιασε τους διαδικτυακούς της ακολούθους σχετικά με την προσωπική της ζωή.

The Bachelor Άννυ Βασίλα Παναγιώτης Βασιλάκος

Πιο συγκεκριμένα, όταν ένας follower την ρώτησε αν έχει πάει με κορίτσι, εκείνη απάντησε ξεκάθαρα: «Έχετε καταλάβει πιστεύω το πόσο ακομπλεξάριστη είμαι. Έχω πάει με γυναίκα, ναι. Με ελκύει ο άνθρωπος και όχι το φύλο. Ξέρω, πολύ κλασική ατάκα αυτή, αλλά έτσι είναι. Για μένα δεν αποτελεί ταμπού και δεν είναι κάτι ανήκουστο».

The Bachelor Άννυ Βασίλα μπαι