Κορμάρα στα 47 της η Σοφία Παυλίδου - Αρετουσάριστες φωτογραφίες με «καυτό» μπικίνι

Βάζει κάτω και 20αρες!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κορμάρα στα 47 της η Σοφία Παυλίδου - Αρετουσάριστες φωτογραφίες με «καυτό» μπικίνι

Η Σοφία Παυλίδου είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις γυναίκες της ελληνικής showbiz που διαχρονικά καταφέρουν να εντυπωσιάζουν με την εμφάνισή τους και τις άψογες αναλογίες τους. Τι κι αν η ηθοποιός έχει φτάσει πλέον στα 47 της χρόνια, είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Πριν από λίγες εβδομάδες, η Σοφία Παυλίδου μοιράστηκε για ακόμα μία φορά με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες από την επίσκεψή της στην Κρήτη, στις οποίες ποζάρει με το μαύρο μπικίνι της και ανάβει φωτιές με το κορμί της.

Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της Σοφίας Παυλίδου με μαγιό

«Τυχερή κι ευλογημένη που με αφορμή την παράσταση μας βρέθηκα σ αυτόν τον πανέμορφο τόπο στην Κρήτη και γνώρισα αυτούς τους υπέροχους ,γνήσιους ανθρώπους ,που η αγάπη που μας έδειξαν ζέστανε τόσο τις καρδιές μας. Ευχαριστούμε σας.

Στις φωτό παιχνίδια στην ακροθαλασσιά της όμορφης παραλίας της Σιδωνίας», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Σοφία Παυλίδου.

«Όλοι με ρωτούν γιατί δεν ξεκίνησε από εμένα το #Metoo»

Καλεσμένη στην εκπομπή, The 2Night Show βρέθηκε η Σοφία Παυλίδου. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τον πρώην σύζυγό της, Χρήστο Φερεντίνο, τη «Φάρμα», αλλά και στην βία που είχε υποστεί στο παρελθόν από συνάδελφο της.

Αρχικά για τη σχέση με τον πρώην σύζυγό της Χρήστο Φερεντίνο είπε: «Έχουμε μια πολύ καλή σχέση γιατί την έχουμε δουλέψει πολύ». Οι δυο τους γνωρίστηκαν πρώτη φορά στον Λυκαβηττό την πρώτη χρονιά που ήρθε στην Αθήνα.

Αναφερόμενη στη Φάρμα και στην οικειοθελή αποχώρηση της ανέφερε: «Έφυγα γιατί έπαθα έναν πανικό. Αισθάνθηκα ότι δεν θα ανταπεξέλθω στα αγωνίσματα». Ενώ, μετά την αποχώρηση της, η ηθοποιός βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

«Το κλασικό που ρωτούν όλοι είναι γιατί δεν ξεκίνησε από εμένα το #Metoo. Γιατί δεν ήμουν εγώ η αφορμή. Έχω δεχθεί πάρα πολλές συγγνώμες “που δεν σε ακούσαμε τότε”, όταν μίλησα για αυτό το περιστατικό στη Φαίη Σκορδά.

Ευχαριστώ τη Σοφία Μπεκατώρου και που άνοιξε τον δρόμο και σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται η δική της περίπτωση με τη δική μου. Τότε ήταν μια περίοδος με ανοιχτά τα θέατρα και δεν είχα καμία στήριξη ούτε από συναδέλφους, ούτε από τα μέσα, ούτε από την παραγωγή.

Αυτό δεν με έκανε να ξεσηκώσω κάποιο κίνημα, συνδυαστικά με το ότι δεν ήθελα αυτό να επικοινωνηθεί γιατί είχα δύο παιδιά στην εφηβεία. Ήθελα να γίνει ήρεμα», ανέφερε η Σοφία Παυλίδου.

Και συνέχισε: «Αν υπήρχε άλλη αντιμετώπιση από την άλλη πλευρά σίγουρα τα πράγματα θα ήταν αλλιώς γιατί όλοι κάνουμε λάθη. Απεναντίας δεν ζητήθηκε συγγνώμη αλλά έγινε αυτό το πανηγύρι για ένα μήνα και δεν μιλούσα. Ο κόσμος νόμιζε ότι δεν μιλώ επειδή έχω άδικο ή προσπαθώ να το κρύψω».