Snik εσύ; Ο σύντροφος της Παπαγεωργίου χωρίς τατουάζ και με κατάξανθο μαλλί

Το σοκ που θα πάθετε είναι σίγουρο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Snik εσύ; Ο σύντροφος της Παπαγεωργίου χωρίς τατουάζ και με κατάξανθο μαλλί

Μπορεί ο Snik να έβαψε πρόσφατα πορτοκαλί τιγρέ τα μαλλιά του, ενώ να είναι από πάνω μέχρι κάτω γεμάτος με τατουάζ, ωστόσο πολλά χρόνια πριν γνωρίσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - με την οποια ντοκουμέντα θέλουν να τα ξαναβρήκαν - και γενικά πριν γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό με τα τραγούδια του ήταν κυριολεκτικά αγνώριστος.

Ο τράπερ είχε ένα εντελώς διαφορετικό στιλ που δεν θυμίζει σε τίποτα την σημερινή του εικόνα. Παλαιότερα σε μικρότερη ηλικία, είχε κατάξανθο μαλλί και καθόλου τατουάζ, αφού τότε ξεκινούσε σιγά σιγά να υιοθετεί αυτή την μόδα.

Στο διαδίκτυο λοιπόν κυκλοφορεί μια φωτογραφία του που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, καθώς αν την βάλεις δίπλα δίπλα με μια τωρινή του, είναι σαν άλλος άνθρωπος.

Έτσι ήταν ο Snik με ξανθά μαλλιά και χωρίς τατουάζ

Snik μικρός με ξανθά μαλλιά

Η κόντρα του Snik με το Πρωινό λόγω των όσων λεγόντουσαν

Ο Snik θέλησε να ξεσπάσει κατά των ειδήσεων που έβγαλαν για εκείνον στο Πρωινό, μιλώντας με πολύ άσχημα λόγια για την καθημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Προφανώς ο τραγουδιστής αναφέρεται στο ρεπορτάζ που μετέφερε σήμερα η εκπομπή σχετικά με την γυναίκα με την οποία πέρασε ένα Σαββατοκύριακό του. Ο Snik κατηγόρησε το Πρωινό για τη μεταφορά fake news και τόνισε πως έχει κουράσει το κοινό.

«Ρε… εκεί στο Πρωινό τι θα γίνει κάθε εβδομάδα με τα fake news. Θα ανεβάζετε βίντεο από πρόπερσι ή πριν από τρία χρόνια και θα λέτε fake news. Πάρτε μου… Ξύπνησα βλέποντας τις μαλ…ς σας κάθε μέρα. Κουράσατε με το 4% που κάνετε. Κουράσατε, άντε», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής σε μία σειρά βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Ξαφνικά τώρα να μην μπορούμε να πούμε και τη γνώμη μας γιατί ο οποιοσδήποτε μπορεί να βγει και να αρχίσει να λέει διάφορα, να κάνει διάφορα… Και λες, τι να κάνω τώρα; Να απαντήσω, να μην απαντήσω, να κάνω μηνύσεις, να μην κάνω μηνύσεις; Δεν ασχολείσαι γιατί ο καθένας, από τις επιλογές του, από τον τρόπο ζωής του, από τα λεγόμενά του, από τον τρόπο που συμπεριφέρεται, κρίνεται. Και είμαστε οι επιλογές μας, εν τέλει».