Ελεονώρα Μελέτη: Το νέο βίντεο με τις δηλώσεις της για το Mega

Μαζί με την κόρη της και τον σύζυγό της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: Το νέο βίντεο με τις δηλώσεις της για το Mega

Ένα απολαυστικό βίντεο ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του Mega η Ελεονώρα Μελέτη, λίγο πριν την έναρξη της νέας της εκπομπής. Στο συγκεκριμένο βίντεο, μίλησε για τα προγράμματα που θα παρακολουθεί στο κανάλι, ακολουθώντας το πρόγραμμα της Σίσσυς Χρηστίδου.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, ζήτησε από τη μαμά της, τον μπαμπάς της και τη νονά της να της πουν ποια εκπομπή θα βλέπουν στο Mega από τη νέα σεζόν.

Το ίδιο ζήτησε και από την κόρη της καθώς και από τον άντρα της, ο οποίος της απάντησε πως θα βλέπει εκείνη καθώς είναι η καλύτερη απ' όλους.

Το βίντεο της Ελεονώρας Μελέτη για το Mega

«Εγώ επειδή τις καθημερινές δεν έχω πολύ χρόνο για τηλεόραση, τα Σαββατοκύριακα, θα ξυπνάω, θα φτιάχνω καφέ και θα βλέπω τη Σίσσυ, γιατί τα ΣΚ είναι Χρηστίδου», είπε χαρακτηριστικά στο βίντεό της η Ελεονώρα Μελέτη.

To trailer της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη

Σε νέα τηλεοπτική στέγη θα βλέπουμε από τον Σεπτέμβριο την Ελεονώρα Μελέτη, μιας και η παρουσιάστρια συμφώνησε να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Mega και μάλιστα πριν από λίγο κυκλοφόρησε και το trailer της εκπομπής της.

Από τον Σεπτέμβριο η Ελεονώρα Μελέτη θα μας υποδέχεται, καθημερινά, με μία… «MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ».

Παρουσιάστρια με πολύπλευρη διαδρομή στην ελληνική τηλεόραση, προσωπικότητα ξεχωριστή, με ισχυρή άποψη, τεκμηριωμένες θέσεις και δημοσιογραφική ματιά, η Ελεονώρα που συνεχώς ανανεώνεται και διαρκώς αναζητεί, θα συμβάλλει με την τηλεοπτική εμπειρία και το δυναμισμό της στο νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Να σας υπενθυμίσουμε την ανακοίνωση του σταθμού:

"Από τον Σεπτέμβριο η Ελεονώρα Μελέτη θα μας υποδέχεται, καθημερινά, με μία… «MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ».

Με θετική, ψύχραιμη αλλά και ανατρεπτική ματιά η Ελεονώρα Μελέτη θα εστιάζει σε αυτά που αξίζουν την προσοχή μας και τον σχολιασμό της. Μαζί της ο Κώστας Τσουρός.

Την παρέα του «MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ» συμπληρώνουν η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Θανάσης Πάτρας.

Ένα πρωινό ραντεβού με τους τηλεθεατές που τα έχει όλα: χιούμορ, θέματα της επικαιρότητας, αποκλειστικές συνεντεύξεις, σχόλια, ενδιαφέρουσες στήλες, πρωτότυπες ιστορίες, απόψεις.

Η παρουσιάστρια ετοιμάζεται για την πιο ξεχωριστή… Καλημέρα.

«MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ»: Έρχεται τον Σεπτέμβριο.