H φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη χωρίς μακιγιάζ που σχολίασε ο Σουλτάτος

Πιο κούκλα από ποτέ

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
H φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη χωρίς μακιγιάζ που σχολίασε ο Σουλτάτος

Η Βάσω Λασκαράκη είναι ολοφάνερο πως έχει ανανεωθεί πιο πολύ ποτέ καθώς η ίδια "λάμπει" μιας και η φυσική της ομορφιά είναι άκρως ιδιαίτερη. Η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα στον προσωπικό της λογαριασμό όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά η ηθοποιός επέλεξε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία, η οποία εξέπληξε θετικά τους διαδικτυακούς της φίλους μιας και τα σχόλια αλλά και τα likes πήραν κυριολεκτικά "φωτιά".

Ένα σχόλιο το οποίο ξεχώρισε για τα καλά ήταν και εκείνο του Λευτερή Σουλτάτου, μιας και σχολίασε με μερικά τρυφερά emojis.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη

Φωτογραφίες από το σπίτι Λασκαράκη - Σουλτάτου! Το τεράστιο τζάκι και ο κήπος με το γκαζόν

Έναν όμορφο έρωτα με τον Λευτέρη Σουλτάτο ζει η Βάσω Λασκαράκη εδώ και μερικά χρόνια. Μπορεί το διαδίκτυο να την θέλει έγκυο μετά από μια φωτογραφία που δημοσίευσε, ωστόσο η ίδια επιθυμεί να κρατά την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο.

Το ζευγάρι έχει στεγάσει την αγάπη του σε ένα πανέμορφο σπίτι στην Κηφισιά που είναι περισσότερο κοντά στην φύση, μιας και παντού έξω από τα παράθυρα τους βλέπουν πράσινο.

Στιγμιότυπα από το σπίτι τους έχουμε δει αρκετές φορές αφού η Βάσω Λασκαράκη συχνά δημοσιεύει χαλαρές στιγμές στο σπίτι, όπως για παράδειγμα όταν απολαμβάνει τον καφέ της ή μαγειρεύει. Ακόμη και από τα παιχνίδια με το σκύλο της στον τεράστιο κήπο που διαθέτει η μονοκατοικία.

Όπως λοιπόν έχουμε δει, το εσωτερικό του κυμαίνεται σε ζεστά χρώματα και κυρίως στο σαλόνι, στο οποίο έχουν και τεράστιο τζάκι για τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Η κουζίνα επίσης είναι μεγάλη και σε καφέ χρώμα με άνετο πάγκο για τις μαγειρικές τους Λευτέρη Σουλτάτου.

Στην καραντίνα το ζευγάρι προτιμούσε να περνάει το χρόνο του εντός των θυρών χωρίς να κάνουν πολλές μετακινήσεις 6, μιας και το σπίτι τους είναι πολύ ωραίο και άνετο για τα παιχνίδια ειδικά με την κόρη της ηθοποιού.

Φωτογραφίες από το σπίτι Σουλτάτου - Λασκαράκη στην Αθήνα

Φωτογραφίες από το σπίτι Λασκαράκη - Σουλτάτου

Φωτογραφίες από το σπίτι Λασκαράκη

Φωτογραφίες από την μονοκατοικία Λασκαράκη - Σουλτάτου

Κουζίνα Βάσως Λασκαράκη

Σπίτι Λασκαράκη και Σουλτάτου

Λασκαράκη δωμάτιο κόρης