Αυτός είναι ο λόγος που η Ελένη Μενεγάκη δεν κάνει βραδινή εκπομπή - «Είναι δύσκολο για μένα να..»

Οι δηλώσεις της λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στο MEGA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αυτός είναι ο λόγος που η Ελένη Μενεγάκη δεν κάνει βραδινή εκπομπή - «Είναι δύσκολο για μένα να..»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην Σπυριδούλα Κάμπου και το Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά παραχώρησε η Ελένη Μενεγάκη. Η ίδια μέσα σε όλα μίλησε για την νέα της εκπομπή στο MEGA, που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Παρασκευή.

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια για πρώτη φορά αποκάλυψε τον λόγο που δεν θέλει να κάνει εκπομπή σε βραδινή ζώνη.

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη

«Είναι δύσκολο για μένα να μην κάνω ζωντανό, να μην τα λέμε καθημερινά με τον κόσμο. Αλλάζει όλη μου η διάθεση όταν μπαίνω στο πλατό. Ξέρεις πόσες φορές έχω πάει με μεγάλο ζόρι στη δουλειά και άλλαξε όλη μου η διάθεση με το που πάτησα το πόδι μου στο πλατό; Οι τηλεθεατές είναι η παρέα μου και δουλεύουμε ο ένας για τον άλλο, γνωρίζοντας τις ανάγκες μας. Αυτό μου έλειψε πολύ».

Για την επιστροφή της δήλωσε: «Είχα επιλογές, όπως ξέρετε, να πάω οπουδήποτε… Απλώς, πάω πάντα όπου αισθάνομαι καλά, όπου αισθάνομαι εμπιστοσύνη, και το Mega μου δίνει και τα δύο».

Μάλιστα, εξομολογήθηκε καιι το πώς διατηρεί τη φρεσκάδα της: «Είναι θέμα DNA, αλλά ας μην κρυβόμαστε: Με προσέχω, φροντίζω το δέρμα μου, βάζω τις αμπούλες μου, πίσω πολύ νερό, ενώ η μεγαλύτερη βιταμίνη είναι ο ύπνος. Εικοσιπέντε χρόνια κοιμάμαι σαν τα μωρά. Πιο νωρίς και από τα παιδιά μου. Επίσης, η στρωτή καθημερινότητά μου και το ότι είμαι ένας άνθρωπος που δεν κουβαλώ μαυρίλα μέσα μου. Είμαι χαρούμενη και ευγνώμων με αυτά που έχω στη ζωή μου: τη δουλειά μου, τα παιδιά μου, τον αντρούλη μου, τους γονείς μου. Δεν υπάρχει κάτι να μου μαυρίζει τη ψυχή».

 Ελένη Μενεγάκη συνέντευξη

Επιστρέφει ξανά στην αγκαλιά της Ελένης Μενεγάκη

Στις 8 Σεπτέμβρη αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της η Ελένη Μενεγάκη και η ομάδα της φαίνεται πως έχει σχηματιστεί για τα καλά. Μάλιστα, η παρουσιάστρια θα έχει τη χαρά να εντάξει εκ νέου στην εκπομπή της, μία παλιά της συνεργάτιδα από την εκπομπή της στον ALPHA.

Η Ελένη Μενεγάκη πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας (30/8) την παρουσίαση για τη νέα της εκπομπή, όπου μίλησε για τους συνεργάτες της που θα βρίσκονται μπροστά από τις κάμερες. Η συγκεκριμένη, πρόκειται να βρίσκεται πίσω από αυτές.

Ο λόγος φυσικά για την Κάλλια Καστάνη, η οποία αναλαμβάνει τα βίντεο της εκπομπής με πολύ μεγάλη επιτυχία. Στην περασμένη σεζόν συνεργάστηκε με τη Σίσσυ Χρηστίδου στο Έλα Χαμογέλα, ωστόσο φέτος βρήκε την ευκαιρία να επιστρέψει στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη.

«"Ελένη", την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου. Όλα αρχίζουν ξανά», έγραψε η ίδια κάτω από την ανάρτηση με την οποία ανακοίνωση τη μεταγραφή της στο Mega.

Κάλλια Καστάνη Ελένη Μενεγάκη