Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αγκαλιά με τον γιο της

Δείτε για πρώτη φορά την εντυπωσιακή κουζίνα του σπιτιού τους

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αγκαλιά με τον γιο της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρόλο που βρίσκεται από νωρίς το πρωί στο «πόδι», δεν την σταματά σε τίποτα καθώς η ίδια δεν χάνει την ενέργεια της αφού είναι και μητέρα τριών παιδιών. Η γνωστή παρουσιάστρια, κάθε φορά που επιστρέφει στο σπίτι της, η κύρια ενασχόλησή της είναι η Νάγια, η Μαίρη και ο Γιάννης.

Η ίδια, το βράδυ της Πέμπτης θέλησε να δημοσιεύσει μια άκρως τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της τον Γιάννη μέσα από την εντυπωσιακή κουζίνα του σπιτιού τους.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω για τα δικά σας παιδιά πάντως τα δικά μου, όταν πεινάνε, δεν μπορούν να περιμένουν ούτε λεπτό. Εδώ μετράμε τα δευτερόλεπτα πάνω από την κατσαρόλα. Η ερώτηση βέβαια παραμένει μία! Καληνύχτα σας».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Σφαγή ανάμεσα σε Τσιμτσιλή και Μελέτη - Χαμός σε ALPHA και Mega

Καθημερινά πλέον η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Ελεονώρα Μελέτη δίνουν μια δυνατή μάχη για να καταφέρουν να φέρουν, η κάθε μία αντίστοιχα, το κανάλι τους στην πρώτη θέση της πρωινής ζώνης!

Τα νούμερα τηλεθέασης εναλλάσσονται σοκαριστικά από 24ωρο σε 24ωρο και η αλήθεια είναι πως το Mega δείχνει σιγά σιγά να παίρνει κεφάλι σε πολλές ζώνες.

Η Μελέτη νίκησε την Τσιμτσιλή

Ενώ στις πρεμιέρες τους το Happy Day κατάφερε να κρατήσει το τηλεοπτικό κοινό στην δική του συχνότητα, όσο περνούν οι μέρες τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν.

Συγκεκριμένα εχθές 8/9 η εκπομπή Mega Καλημέρα τερμάτισε πρώτη στην ζώνη της φτάνοντας στο δυναμικό κοινό μέχρι το 12,5% (αναλυτικά τα τέταρτα: 6,9-5,6-10,9-10,7-9,3-12-14,5-13,1-21,3-13,6-16,3-15,7-14,1) ενώ η Σταματίνα έπιασε το 10,7% (τέταρτα:6,9-11-6,9-11,4-12,8-10,3-10,8-14,5-11,5-8,6).

Νωρίς το πρωί

  • ΣΚΑΙ: Σήμερα 11,6
  • ΑΝΤ1: Καλημέρα Ελλάδα 11,0
  • OPEN: Ώρα Ελλάδος 8,8
  • ALPHA: Happy Day 10,7
  • MEGA: Κοινωνία ώρα mega 12,8
  • MEGA: Mega Καλημέρα 12,5

Τα πράγματα, βέβαια, όπως είπαμε ξανά παραπάνω αλλάζουν με ταχύτητα φωτός οπότε αύριο μπορεί να είναι η μέρα του ALPHA, ποιος ξέρει;

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλατό του Mega Καλημέρα, εχθές, ανακοινώθηκε ένα πολύ ευχάριστο γεγονός...