Bachelor 2: Η Αλέσια "άδειασε" τον Παππά μετά το χωρισμό - «Η γυναίκα που ονειρεύεται υπάρχει μόνο...»

Απίστευτα καρφιά από την πρώην του! Τι είπε για τις κοπέλες που τον διεκδικούν;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Bachelor 2: Η Αλέσια

Λίγους μήνες μετά το χωρισμό της από τον Αλέξη Παππά, η Αλέσια έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Open Weekend, με αφορμή το Bachelor 2, όπου τον διεκδικούν 21 κοπέλες. Η ξανθιά καλλονή λοιπόν, δεν δίστασε να τον "αδειάσει".

Όπως ανέφερε, η γυναίκα που ονειρεύεται και ψάχνει να βρει για να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του, υπάρχει μόνο στα όνειρα του.

Όσα είπε η Αλέσια για τον Παππά και το Bachelor

«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην Ιταλία για τη σχεδίαση ενός ελικοπτέρου. Στο τρέιλερ του The Bachelor o Αλέξης είναι κούκλος, όπως πάντα. Είδα τα κορίτσια που τον διεκδικούν. Είναι πανέμορφες, με διαφορετικές προσωπικότητες. Και βλέποντάς τον μαζί τους ένιωσα ότι είναι το παρελθόν που πρέπει να αφήσω πίσω μου. Με κάνει να αισθάνομαι περίεργα. Αλλά είμαι χαρούμενη για αυτόν.

Με κάνει να νιώθω άβολα. Βλέποντάς τον με τα κορίτσια μου έρχονται εικόνες με μένα και εκείνον. Όταν είσαι ερωτευμένος πάντα βρίσκεις χρόνο, το πολεμάς. Τα άλλα είναι δικαιολογίες. Θέλω ο άντρας που θα είναι δίπλα μου να με κάνει να νιώθω μοναδική. Να παλεύει για μένα, όπως θα έκανα και εγώ για εκείνον.

Του εύχομαι να βρει τον έρωτα στο The Bachelor. Ίσως τον βρήκε, ίσως όχι. Δεν έχουμε επαφές. Τον έχω μπλοκάρει από παντού. Δε θέλω να τον βλέπω πια. Δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου, αν και έχει το τηλέφωνο των γονιών μου. Δε θα του τηλεφωνήσω αν έρθω στην Ελλάδα. Όποτε βλεπόμαστε πάντα κάτι συμβαίνει, οπότε… Δεν θα τον δω στα επεισόδια του Bachelor. Δε μπορώ. Η γυναίκα που ονειρεύεται ο Αλέξης, υπάρχει μόνο στα όνειρά του» είπε χαρακτηριστικά η Αλέσια.

Η απρόσμενη κίνηση της πρώην του Αλέξη Παππά λίγο πριν την πρεμιέρα του Bachelor 2

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα το The Bachelor με τον Αλέξη Παππά, η πρώην σύντροφος του, Αλέσσια Ντέμεντζ, προχώρησε σε μια πολύ απρόσμενη κίνηση. Μπορεί το ζευγάρι να δήλωνε ερωτευμένο, ωστόσο πλέον ούτε που μιλιούνται!

Η σχέση των δύο παιδιών ήταν πλατωνική, μιας και η επικοινωνία τους ήταν μόνο τηλεφωνική. Όταν ο ηθοποιός μάλιστα επέστρεψε στην Ελλάδα συναντήθηκε μαζί της στο Ντουμπάι. Ωστόσο, ο ίδιος την χώρισε μέσα από ένα μήνυμα με αποτέλεσμα η Αλέσσια να εμφανίζεται στις εκπομπές αρκετά πληγωμένη και θυμωμένη.

Έκτοτε, η ίδια έχει εξαφανιστεί και από την τηλεόραση και από τα social media, ενώ μάλιστα, έχει διαγράψει όλους τους λογαριασμούς στα social media.

Alessia Dementz η απρόσμενη κίνηση της πρώην του Αλέξη Παππά λίγο πριν την πρεμιέρα το Bachelor 2