Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Αποκάλυψε τον λόγο που είπε "Ναι" στην σειρά "Σασμός"

Μετά από 9 χρόνια τηλεοπτικής αποχής

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Αποκάλυψε τον λόγο που είπε

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο «7 Μέρες TV» και μέσα σε όλα η ηθοποιός αποκάλυψε τον λόγο που επέλεξε να απέχει συνειδητά από την τηλεόραση αλλά και το γιατί αποφάσισε να γυρίσει και πάλι με την σειρά «Σασμός».

Δείτε επίσης, τις εξελίξεις της σειράς για την ερχόμενη εβομάδα.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Μαριλίτας Λαμπροπούλου

Μετά τον «Εραστή δυτικών προαστίων» με τον Αλέξη Γεωργούλη το 2005, απουσιάσατε από τη μικρή οθόνη οικειοθελώς και επανεμφανιστήκατε με το σίριαλ «Είναι στιγμές» το 2012. Μετά κενό… Τι σας έκανε να επιστρέψετε τώρα;

Με τον «Εραστή δυτικών προαστίων» ήταν σαν να μην είχα φύγει ποτέ από την τηλεόραση. Η απόφασή μου να κάνω οικογένεια, τα δύο μου κορίτσια, και το θέατρο με έκαναν να αφήσω την τηλεόραση. Αλλά η πανδημία τα άλλαξε όλα, μεγάλη η οικονομική κρίση, και ήρθε ο Σασμός με αυτό το δελεαστικό σενάριο και τους καλούς συντελεστές. Οπότε, είπα «να μια ωραία στιγμή». Προσωπικά, για μένα, χειρότερο πράγμα από την καραντίνα δεν υπήρξε. Μεγάλη η αβεβαιότητα και το οικονομικό τσουνάμι που έπληξε το θέατρο για ένα χρόνο. Τώρα εμβολιαστήκαμε και νιώθω μια χαρά που πάω στα τηλεοπτικά γυρίσματα. Γιατί το γυαλί είναι αλήθεια και η κάμερα δείχνει ακόμα και τις σκέψεις σου.

Είστε παντρεμένη με τον ηθοποιό Γιάννη Νταλιάνη, που υποδύεται το δικηγόρο του Δούκα Σεβαστού στις Άγριες Μέλισσες. Τη βλέπατε τη σειρά;

Βέβαια, και θα συνεχίζετε να βλέπετε τον σύζυγό μου στις Άγριες Μέλισσες γιατί δεν θα φύγει από το πλευρό του Σεβαστού και την τρίτη σεζόν. Μόνο οι κόρες μας δεν θα μας βλέπουν και τους δύο στην τηλεόραση γιατί ακόμα είναι μικρές.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Με αυτόν τον ηθοποιό είναι παντρεμένη η «Βασιλική» του Σασμού

Τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Εραστής δυτικών προαστίων» και φέτος την απολαμβάνουμε στον ρόλο της Βασιλικής, στη σειρά «Σασμός» του ALPHA.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, σπούδασε Θεατρολογία στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών και έχει παίξει και σκηνοθετήσει στο Θέατρο (Αμόρε, Εθνικό).

Τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στην σειρά Οι συμμαθητές, όπου υποδύθηκε την Λυδία. Από το 2017 δεν την είδαμε ξανά στην μικρή οθόνη μέχρι φέτος, που συμμετέχει στην νέα υπερπαραγωγή του ALPHA, η οποία έχει σπάσει τα ταμεία μέχρι στιγμής.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου προτιμά να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και δεν έχει απασχολήσει τα media. Η ηθοποιός είναι με τον επίσης ηθοποιό Γιάννη Νταλιάνη και έχουν δημιουργήσει μία ευτυχισμένη οικογένεια. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της αστυνομικής σειράς “Ίχνη” που προβλήθηκε από το Mega το 2007.

«Τα παιδιά ζουν τις ζωές τους κανονικά, με μας, με τους φίλους τους, με τις δραστηριότητές τους και δε νομίζω πως τα επηρεάζει η δουλειά μας αρνητικά. Άλλωστε, δεν έχουμε διάθεση να εκθέσουμε τα παιδιά σε όλο αυτό, να μας βλέπουν στις τηλεοράσεις, ή από δω και από εκεί», είχε πει η Μαριλίτα Λαμπροπούλου για τα παιδιά της.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου Γιάννης Νταλιάνης ζευγάρι