Λάουρα Νάργες: «Έχω δεχθεί bullying για τα κιλά μου»

«Έρχονταν και μου έλεγαν "μα κάνεις τηλεόραση, δεν γίνεται να έχεις κάποια κιλά παραπάνω"»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Λάουρα Νάργες: «Έχω δεχθεί bullying για τα κιλά μου»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend έκανε το πρωί της Κυριακής η Λάουρα Νάργες, η οποία μίλησε για την απόφασή της να χάσει κιλά καθώς και για το bullying που είχε δεχθεί τα τελευταία χρόνια για την εμφάνισή της.

Όπως εξήγησε μπήκε στη διαδικασία αυτή για τον εαυτό της και για να νιώσει καλά η ίδια, ενώ την ίδια στιγμή αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι.

Οι δηλώσεις της Λάουρας Νάργες

«Έχω χάσει 18 κιλά. Πολύ απλά καταλάβαινα ότι δεν αισθάνομαι καλά με τον οργανισμό μου. Είχα τρομερές δυσκολίες με τον ύπνο. Γινόταν χαμός γενικά με τα σχόλια στα social media, δυστυχώς. Ανέκαθεν τα αντιμετώπιζα αυτά και μέσα στον χώρο από ανθρώπους οι οποίοι έρχονταν και μου έλεγαν «μα κάνεις τηλεόραση, δεν γίνεται να έχεις κάποια κιλά παραπάνω». Μια τέτοια νοοτροπία υιοθετούσε και ο κόσμος έξω.

Σίγουρα είναι μια υπέρβαση για μένα μόνο και μόνο που μπαίνω σε μια διαδικασία να πω ότι είμαι με έναν άνθρωπο και νιώθω πάρα πολύ καλά για αυτό. Δεν συνηθίζω να το κάνω αλλά νιώθω ότι βρίσκομαι σε ένα σημείο της ζωής μου που νιώθω πολύ εντάξει να το κάνω αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Λάουρα Νάργες.

Πώς έχασε τα κιλά η Λάουρα Νάργες

«-18 κιλά σε 7 μήνες: detox therapy, νέο τρόπο ζωής, διατροφή, πολύ και σκληρή γυμναστική με τον body trainer μου @aggelos_vasiliou (σε σημείο που ζαλίζομαι και θα με λυπηθεί ο coachάρας μου - για 10 δεύτερα βέβαια μόνο), και λίγη βοήθεια και μία τελευταία πινελιά από τον body picasso μου και πλαστικό χειρουργό @andreas_tromaropoulos (αντίο κυτταρίτιδα, μερικές φορές δυστυχώς δεν αρκεί μόνο το «πολύ νερό» αν δεν έχεις τα κατάλληλα γονίδια, η ιατρική με βοήθησε αρκετά και νιώθω οκ με αυτό).

Αν δεν ήταν αυτοί οι δύο άνθρωποι δίπλα μου δεν θα είχα φύγει από τον φαύλο κύκλο που είχα εγκλωβιστεί. Και το ξαναλέω, δεν ήταν ποτέ σκοπός μου να ικανοποιήσω τις όποιες κακές γλώσσες, αλλά να αισθανθώ καλά με τον εαυτό μου και να αποκτήσω και να ακολουθήσω έναν πιο θετικό τρόπο ζωής. Η αρχή είναι το mind set το οποίο αποκτάς όταν αποβάλλεις το κάθε τι αρνητικό και τους γράφεις απλά στα παλιά σου παπούτσια! Btw, δηλαδή έφτασε Σεπτέμβρης;! Καλό μήνα», έγραψε χαρακτηριστικά η Λάουρα Νάργες στην ανάρτησή της.