Μεγάλη απάτη με το όνομα και την φωτογραφία του Γιώργου Ασημακόπουλου - «Βγάζουν χρήματα έτσι»

Όσα αποκάλυψε ο πρώην παίκτης του Survivor 4

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μεγάλη απάτη με το όνομα και την φωτογραφία του Γιώργου Ασημακόπουλου - «Βγάζουν χρήματα έτσι»

Πολλά προβλήματα με τα social media αντιμετωπίζει ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Χρησιμοποιούν το όνομα του, αλλά και φωτογραφίες του με σκοπό να βγάζουν χρήματα. Αυτό συμβαίνει και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες και στο Ντουμπάι Άγνωστοι μάλιστα έβγαλαν πλαστό διαβατήριο με την εικόνα του.

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Ασημακόπουλου για την απάτη

«Γενικά στο Instagram έχω μεγάλο θέμα. Μου παίρνουν φωτογραφίες και φτιάχνουν ψεύτικα προφίλ» ανέφερε ο πρώην παίκτης του Survivor στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, μιας και από το Πρωινό αποχώρησε πετώντας τα καρφιά του.

«Βάζουν φωτογραφίες μου με άλλο όνομα, μου έστειλαν άνθρωποι από το εξωτερικό. Ένας άνθρωπος από το Λος Άντζελες και ένας από το Ντουμπάι χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες μου και βγάζουν χρήματα».

Όσον αφορά στο πλαστό διαβατήριο, θα απευθυνθεί στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Εγώ το αποφάσισα! Δεν με τελείωσαν...»

Τελικά αποχώρησε από το Πρωινό, όπως καλά είχε αποκαλύψει αρχικά το Happy Day. Ο λόγος για τον Γιώργο Ασημακόπουλο που στην εκπομπή έμεινε μόνο για μια εβδομάδα και στον αέρα τον είδαμε ελάχιστες φορές, μιας και βρισκόταν συνεχώς πίσω από τις κάμερες.

Ο ελάχιστος χρόνος του στο πλατό και οι αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις, τον έκαναν να φύγει από την εκπομπή.

«H αποχώρησή μου από το Πρωινό του ΑΝΤ1 είναι μια απόφαση που πήρα εγώ γιατί αυτή τη χρονική περίοδο είμαι πάρα πολύ πιεσμένος με τα επαγγελματικά μου. Θέλω να δώσω βάρος εκεί. Δε ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Οι υποχρεώσεις στα μαγαζιά υπάρχουν πάντα και θα υπάρχουν πάντα, δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο για την αποχώρησή μου. Αν είχα περισσότερο χρόνο και χώρο στην εκπομπή μπορεί και να σκεφτόμουν να μείνω. Τους ευχαριστώ πολύ έστω και για τον ελάχιστο χρόνο που μου δώσανε στην εκπομπή τους. Όλα είναι πιθανά για το μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά.