«Κυρία δε σε κάνει ο τίτλος, αλλά οι πράξεις» - «Κατακεραύνωσαν» τη Δέσποινα Βανδή

Απίστευτο «καρφί» για την τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Κυρία δε σε κάνει ο τίτλος, αλλά οι πράξεις» - «Κατακεραύνωσαν» τη Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε και πάλι στο προσκήνιο μιας και το περασμένο Σάββατο (25/9), η Σάσα Σταμάτη τη ρώτησε στον αέρα του J2US αν πρέπει να την αποκαλεί κυρία ή δεσποινίς τώρα που έχει χωρίσει με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Η Σάσα Σταμάτη βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα και πέρα από τον χαμό του πατέρα της, αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τη Δέσποινα Βανδή.

Το σχόλιο της Σάσας Σταμάτη για τη Δέσποινα Βανδή

«Παιδιά κοιτάξτε να δείτε, εγώ έχω μια λαϊκή αυθεντικότητα, είμαι αμετροεπής. Ξέρω ότι χάνω το μέτρο κάποια στιγμή. Το γνωρίζω πάρα πολύ καλά δεν γίνεται επίτηδες. Είμαι αρβανίτισσα, γεννήθηκα στην Μάνδρα. Είμαστε μια ειδική κατηγορία.

Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι ποινικά κολάσιμο στο J2US. Όταν βγαίνουμε στην τηλεόραση εννοείται ότι θα φάμε και κράξιμο. Μου είναι πολύ δύσκολο να βάλω κόφτη. Τους ανθρώπους απέναντι τους ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Κυρία δεν σε κάνει ο τίτλος, αλλά οι πράξεις», είπε χαρακτηριστικά η Σάσα Σταμάτη.

Η ανάρτηση - καρφί της Καίτης Γαρμπή για τη Σάσα Σταμάτη μετά το περιστατικό με τη Δέσποινα Βανδή

Η Καίτη Γαρμπή είναι λάτρη του twitter και αρκετά συχνά την έχουμε δει να παίρνει θέση σε πολλά θέματα της επικαιρότητας. Όπως για παράδειγμα την υπόθεση επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα. Ωστόσο χθες 25/9 έβλεπε την πρεμιέρα του J2us και θέλησε να γράψει κάτι για την Σάσα Σταμάτη και την ηλικία της, με αφορμή μια δήλωση της στους κριτές.

Η δημοσιογράφος χαρακτηριστικά, προσπάθησε να κάνει πλάκα με τις γυναίκες της κριτικής επιτροπής ρωτώντας αρχικά αν είναι κυρίες ή δεσποινίδες μιας και έχουν πάρει διαζύγιο. Η τραγουδίστρια λοιπόν δεν το άφησε αυτό ασχολίαστο.

«Σάσα μου γλυκιά: Δεσποινίδες λέμε τα κορίτσια από 16 και κάτω! Από 17 και πάνω όλες μας αποκαλούμαστε και είμαστε Κυρίες! Οκ Σάσα μου;» έγραψε η Καίτη Γαρμπή.

Για αυτή την εν λόγω λοιπόν ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή ρωτήθηκε η Σάσα Σταμάτη από τον δημοσιογράφο της εκπομπής "Χαμογέλα και πάλι" και δεν έδειξε να ενοχλείται λέγοντας: «Είπε ένα σχόλιο. Τη σέβομαι την Καίτη Γαρμπή και την εκτιμώ. Είναι ιεροσυλία να πω κάτι για την Καίτη Γαρμπή. Μπορεί να λέει ό,τι θέλει για μένα».