Ντέμης Νικολαΐδης: Η πρώτη δημόσια αναφορά στην Δέσποινα Βανδή μετά τον χωρισμό τους

"Με παίρνει η Δέσποινα και μου λέει..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ντέμης Νικολαΐδης: Η πρώτη δημόσια αναφορά στην Δέσποινα Βανδή μετά τον χωρισμό τους

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, όπως πολλοί γνωρίζουν, παρουσιάζει αθλητική εκπομπή στη Nova. Κατά την διάρκεια της εκπομπής αυτής, λοιπόν, και συγκεκριμένα στις 13 Σεπτεμβρίου που ενώ είχε χωρίσει με την Δέσποινα Βανδή δεν το είχαν αποκαλύψει πουθενά, είχε μιλήσει για την τραγουδίστρια με τα πιο γλυκά λόγια.

Συγκεκριμένα, ο Ντέμης Νικολαΐδης θυμήθηκε τα χρόνια που ζούσαν στην Ισπανία και τη στιγμή που έπειτα από ένα παιχνίδι, η τραγουδίστρια τον πήρε τηλέφωνο για να τον ειδοποιήσει ότι γεννάει την κόρη τους, Μελίνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τότε, στις 13 Σεπτεμβρίου, η Δέσποινα Βανδή είχε βρει τον έρωτα ξανά στα μάτια ενός άλλου άντρα...

Όσα είπε ο Ντέμης για την Δέσποινα

«Χάσαμε 3-0. Μετά μπήκαμε στο λεωφορείο να γυρίσουμε στη Μαδρίτη. Πήγαμε στο γήπεδο να πάρουμε τα αυτοκίνητα. 10 δευτερόλεπτα πριν παρκάρω έξω από το σπίτι, με παίρνει η γυναίκα μου η Δέσποινα και μου λέει “έσπασαν τα νερά”. Μετά από λίγες ώρες γεννήθηκε η κόρη μου» είπε χαρακτηριστικά ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Βανδή - Νικολαΐδης: Ποιος παίρνει όλη την περιουσία μετά από το διαζύγιό τους;

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση πως η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους μετά από 18 ολόκληρα χρόνια.

Οι δυο τους αποφάσισαν να πάρουν αυτή τη δύσκολη απόφαση μετά από πολύ προσπάθεια και καιρό καθώς μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, καρποί του έρωτά τους. Πέρα από την απόφαση στην μέση υπάρχει και η διαδικασία της περιουσίας.

Τελικά πως μοιράστηκε η περιουσία του ζευγαριού; Δείτε αναλυτικά εδώ τι αναφέρει το AthensMagazine σχετικά με το μοίρασμα της περιουσίας τους.